Από διείσδυση πάμε καλά

Από διείσδυση πάμε καλά

Το Blog της ομάδας Beach Volley Β. Καραντάσιου-Β. Αρβανίτη προσγειώνει τα καρφιά του στην άμμο του sport24 και ο Ταραντίνο επιστρέφει με νέα ταινία

Beach Volley Blog

Το Επίσημο blog της ομάδας Beach Volley Β.Καραντάσσιου – Β.Αρβανίτη προσγειώνει τα καρφιά του στην… άμμο του SPORT 24. Τα δυο χρυσά κορίτσια γράφουν για την προσπάθεια τους να προκριθούν στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου. Το γοητευτικό ταξίδι έχει πολλούς σταθμούς αλλά έναν προορισμό. Τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008. Διαβάστε
εδώ
.

Η ΑΕΚ στον ΑΝΤ1!
Όλοι οι εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της Super League, θα μεταδίδονται για τα επόμενα 2 χρόνια από τον ΑΝΤ1. Τώρα που έχουμε την προσοχή σας θα πρέπει να προσθέσουμε πως αυτό ισχύει για Αμερική & Καναδά (ANT1 Satellite) και την Αυστραλία (ANT1 Pacific).

ALPHA

Την Κυριακή στις 21.15, ο ALPHA θα μεταδώσει τον φιλικό αγώνα της ΑΕΚ με τη Μπριζ.

ΝΕΤ
Αύριο στις 21.00 η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τον κακό μας δαίμονα Ισπανία.

ANT1 Weekend
Αυτός είναι ο τίτλος της νέας πρωινής εκπομπής που θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1 και ξεκινά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Θα την παρουσιάζουν οι Αλεξάνδρα Καπελετζή και Γιώργος Καράμερος.

MEGA
Μια από τις νέες κωμικές σειρές του MEGA το φθινόπωρο, έχει τίτλο ‘Μαύρα Μεσάνυχτα’, είναι του Πάνου Κοκκινόπουλου και πρωταγωνιστούν οι Στέλιος Μάινας και Παναγιώτα Βλαντή.

Στις ΗΠΑ
Οι 3 ιδιοκτήτες του σάιτ ConnectU έχουν υποβάλλει μήνυση στον ιδρυτή του σάιτ Facebook κατηγορώντας τον πως τους έκλεψε την ιδέα όταν όλοι φοιτούσαν στο Χάρβαρντ και έφτιαξε το άκρως επιτυχημένο ’social network site’. Το πρώτο έχει 70 χιλ. χρήστες και το δεύτερο 31 εκατ. Οι 3 ζητάνε να τους δοθεί το Facebook. Η δίκη είναι για τις 8 Αυγούστου.
Το 1996 σκεφτόμουν να φτιάξω κάτι σαν το Google. Να τους πλακώσω στις μηνύσεις;

Σινεμά
Οι Τιμ Μπάρτον και Τζόνι Ντεπ δεν είπαν όχι για ακόμα μία συνεργασία (6η αν μετράω σωστά) και ετοιμάζουν την ταινία Sweeny Todd . Πρόκειται μια ακόμα μία διασκευή του διάσημου μιούζικαλ τρόμου του Μπρόντγουεϊ και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ από το καστ. Μπόνους η παρουσία του Σάσα Μπάρον Κοέν (Borat).

Ίντερνετ
Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας , η διείσδυση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα την 1η Ιουλίου, είναι στο 6,84% (αν αναλογιστούμε πως ο στόχος για το τέλος του 2008 είναι 7%, πάμε καλά). Οι ευρυζωνικές γραμμές είναι 760.698, ενώ πραγματοποιούνται περισσότερες από 2.000 νέες την ημέρα. Περισσότερα εδώ .

Ανακοίνωση Nova
Η NetMed ανακοινώνει ότι μετά από πρόταση που έγινε στην Κα Κατερίνα Κασκανιώτη και την οποία απεδέχθη, αναλαμβάνει την θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Multichoice Hellas Α.Ε. καθώς και θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο. Επιπρόσθετα διορίσθηκε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της NetMed Hellas Α.Ε.

ΕΡΤ
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. εξέφρασε την ικανοποίηση της για την νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψε την Τρίτη 24/07 με την ΠΟΣΠΕΡΤ. Η σύμβαση προβλέπει για την διετία 2007-2008 ένα σημαντικό ποσοστό αύξησης (5,8%) στους μισθούς των εργαζομένων, καθώς η Διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. αναγνωρίζει ότι έχουν συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της εταιρίας στην πορεία της για την ψηφιακή εποχή, στην βελτίωση του προγράμματος και της εικόνας της στην κοινή γνώμη.

ALPHA
Σύμφωνα με το αυτοσαρκαστικό σποτάκι του ALPHA, είναι ένας σταθμός όπου όλα μπορούν να συμβούν. Μέχρι και να δώσουν νέα εκπομπή στην Έλενα Κατρίτση…

Ελευθεροτυπία
Το έχει ρίξει στα βιβλία. Ελλήνων συγγραφέων δίνει τα Σάββατα, Βίπερ τις Κυριακές.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
Death Proof – Η νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο με τον Κέρτ Ράσελ. Respect.

Unknown – Έξυπνο θρίλερ με πολύ καλό καστ (Τζιμ Καβίζιελ, Μπάρι Πέπερ, Γκρεγκ Κίνεαρ, Τζο Παντολιάνο).

Bug – Τρόμου με την Άσλεϊ Τζαντ και ζουζούνια.

I now pronounce you Chuck and Larry – Κομεντί με τους Άνταμ Σάντλερ και Τζέσικα Μπίελ. Η επιτυχία του καλοκαιριού στις ΗΠΑ.

Το καλοκαίρι της ζωής μας – Γαλλική κομεντί με έρωτες σε κατασκήνωση.

T4xi – Η διαφορά με τα προηγούμενα είναι πως το Peugeot είναι πια 407 και όχι 406.

Η ιδιοκτησία – Κοινωνική από τη Γαλλία με την Ιζαμπέλ Ιπέρ.

Dead Man – Το αριστούργημα του Τζιμ Τζάρμους (1995) με τον Τζόνι Ντεπ.

Φωτό της ημέρας

Για να γίνει πιο εύπεπτη η διάρκεια, το Grindhouse κόπηκε στα δύο και έτσι από σήμερα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Death Proof του Ταραντίνο. Το Planet Terror του Ροντρίγκεζ θα το δούμε τον Σεπτέμβριο. Για την ολοκληρωμένη πρόταση των 2 σκηνοθετών, ευελπιστούμε σε μία έκδοση DVD με τις 2 ταινίες και τα ψεύτικα τρέιλερ. Πολύ καλό το σάιτ grindhouse.gr  .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα