Αυγή: Με 24ωρη απεργία συμπαραστέκονται οι εργαζόμενοι στον ρ/σ “Στο Κόκκινο”

Διαβάζεται σε 1'
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Αυγή Eurokinissi

Την κήρυξη 24ωρης απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι του ρ/σ “Στο Κόκκινο” ως ένδειξη συμπαράστασης στην αναστολή της έκδοσης του ημερησίου φύλλου της εφημερίδας “Η ΑΥΓΗ”.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι του ρ/σ “Στο Κόκκινο” ως ένδειξη συμπαράστασης στην αναστολή της έκδοσης του ημερησίου φύλλου της εφημερίδας “Η ΑΥΓΗ”.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, την οποία συνυπογράφει το ΔΣ της Ένωσης Προσωπικού Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ) οι εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού θα απεργήσουν από τις 5 π.μ. της Παρασκευής (28/6) έως τις 5 π.μ. του Σαββάτου (29/6).

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΣΗΕΑ ζήτησε συνάντηση με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς “το αιφνιδιαστικό κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» πλήττει τον πλουραλισμό και την ενημέρωση των πολιτών και προκαλεί πλήθος εργασιακών προβλημάτων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 5 π.μ. της Παρασκευής, 28 Ιουνίου 2024 έως τις 5 π.μ. του Σαββάτου, 29 Ιουνίου 2024, στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», μετά από απόφαση της συνέλευσης των δημοσιογράφων και των διοικητικών του σταθμού ως ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους τους που εργάζονται στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη ανεστάλη η έκδοση του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα