Χαρδαβέλλας: Προσπάθησαν να με βιάσουν 15 Τούρκοι, αλλά τελικά ήταν Κούρδοι και γλίτωσα

Χαρδαβέλλας: Προσπάθησαν να με βιάσουν 15 Τούρκοι, αλλά τελικά ήταν Κούρδοι και γλίτωσα

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας καταγγέλλει ότι πήγαν να τον βιάσουν 15 "αγριότουρκοι" που τελικά όμως, ήταν Κούρδοι και γλίτωσε επειδή είναι Έλληνας. Τα σχόλια δικά σας (Vid)

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” και όπως πολύ καλά φανταστήκατε, έκανε αποκαλύψεις.

Μεταξύ άλλων, είπε πως σε αποστολή του στο Ιράν πριν από 36 χρόνια, και κατά το πέρασμα του από την Τουρκία, παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού. Αλλά γλίτωσε επειδή ήταν Έλληνας, όπως λέει.

Όπως τα είπε μόνος του:

“Ήταν μια αποστολή στη Τεχεράνη το 1979. Την τελευταία νύχτα πριν μπω στο Ιράν ήμουν στην Τουρκία την πολύ άγρια, μέσα σε κάτι βουνά, τελείωνε η βενζίνη και δεν υπήρχε βενζινάδικο για να βάλω εκεί που ήμουν. Είδα ένα φως στο βάθος, πήγα εκεί. Ήταν μια παράγκα, ανοίγουν την πόρτα και είναι 15 αγριότουρκοι με μια σόμπα στη μέση και έψηναν κάτι κάστανα.

Μπήκα εγώ μέσα σαν να είχα κατέβει από τον Άρη με ένα κόκκινο σκούφο, ένα τζάκετ με γούνες και γάντια. Αυτοί με ρωτούσαν τι είμαι, χωρίς να μπορούμε να συνεννοηθούμε. Δύο είχαν πάρει κάτι κάστανα για να μου τα προσφέρουν αλλά χαϊδεύοντας με κιόλας και καταλάβαινα ότι πίσω από αυτό που μου λένε και με ρωτάνε έχουν μια τέτοια διάθεση.

Και τότε θυμήθηκα πως ήμουν σε μια περιοχή Κούρδων, που οι Κούρδοι αγαπάνε πολύ τους Έλληνες και είπα τη λέξη Γιουνάν. Και κατάλαβαν ότι είμαι Έλληνας. Η λέξη Έλληνας λειτούργησε καταλυτικά σε αυτούς τους ανθρώπους”.

Μάλιστα. Ακόμα μια φορά που η ελληνική τηλεόραση έπιασε πάτο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα