“Χωρίς Copy Paste” με “βλέμμα” σε Τουρκία, Χαλκιδική και συνεντεύξεις Λίνας Νικολακοπούλου – Αιμίλιου Χειλάκη

“Χωρίς Copy Paste” με “βλέμμα” σε Τουρκία, Χαλκιδική και συνεντεύξεις Λίνας Νικολακοπούλου – Αιμίλιου Χειλάκη

Το Σάββατο 13 Ιουλίου, 10-12 το πρωί στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου θα μιλήσουν μεταξύ άλλων για τις κυρώσεις της Ε.Ε. στην Τουρκία καθώςκαι τη φονική καταιγίδα που σάρωσε τη Χαλκιδική.

Το Σάββατο, στις 10 το πρωί, στην εκπομπή «Χωρίς Copy Paste», στο Ραδιόφωνο News 24/7, στους 88,6, ο Πάνος Τουμάσης και η Ειρήνη Ορφανίδου, συντροφιά για δύο ώρες, με θέματα επικαιρότητας και πρόσωπα που σίγουρα έχουν κάτι να πουν.

Ο Αντώνης Φουρλής, διευθυντής σύνταξης της HuffPost Greece μιλά για τις κυρώσεις της Ε.Ε. στην Τουρκία εν όψει της νέας επιχείρησης γεώτρησης της γείτονος στην Κύπρο, την αντίδραση της Κυπριακής πλευράς και τη συμβιβαστική πρόταση της φινλανδικής προεδρίας.

Καλεσμένος στην ίδια εκπομπή, ο Κώστας Λαγουβάρδος, μετεωρολόγος- διευθυντής ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Τι είναι η φονική καταιγίδα – υπερκύτταρο που σάρωσε τη Χαλκιδική, πόσο σπάνια είναι τέτοια φαινόμενα, πόσο ασφαλής είναι η πρόβλεψη και ποια η σχέση τους με την κλιματική αλλαγή.

Και…

Η Λίνα Νικολακοπούλου μιλά για τη συνάντηση της με τη νέα γενιά τραγουδιστών «που κάνουν τώρα τα πρώτα ωραία τους βήματα στη σκηνή τού τραγουδιού» λίγες ημέρες πριν από τη μουσική παράσταση με τίτλο «Η Συναυλία», στο «Φεστιβάλ στη Θάλασσα» του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, στον πολυχώρο «Λιπάσματα Δραπετσώνας».

Ακόμη, ο Αιμίλιος Χειλάκης μιλά για το ερωτικό «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Σαίξπηρ που συν-σκηνοθετεί και στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, την Αθηνά Μαξίμου και τον Μιχάλη Σαράντη, λίγο πριν την πρεμιέρα και τις τρεις παραστάσεις στην Αττική -Πετρούπολη, Παπάγου και Βεάκειο.

Κι όπως πάντα, οι νέες ταινίες της εβδομάδας και προτάσεις για το Σαββατοκύριακο.

Αυτό το Σάββατο 13 Ιουλίου, 10 – 12 το πρωί στο Ραδιόφωνο News 24/7, στους 88,6

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα