Cosmote TV: Αυτά είναι τα 3 νέα κανάλια που έρχονται από 1η Οκτωβρίου

Cosmote TV: Αυτά είναι τα 3 νέα κανάλια που έρχονται από 1η Οκτωβρίου
Cosmote TV

Συνεχίζει να εμπλουτίζεται με περιεχόμενο η πλατφόρμα της Cosmote TV. Ποιο παλιό αγαπημένο κανάλι επιστρέφει μετά από χρόνια στην Ελλάδα

Μετά από την είσοδο 10 νέων καναλιών πέρυσι το φθινόπωρο αλλά και την αύξηση των cosmote tv sports (σ.σ. έχουν φθάσει αισίως τα 10), η Cosmote TV αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες την ενίσχυση του περιεχομένου της με τρία δημοφιλή κανάλια.

Πρόκειται για την αμερικανική έκδοση του ειδησεογραφικού CNN το οποίο θα μεταδίδεται σε HD από την θέση 701 της πλατφόρμας αλλά και του καναλιού με τις κλασικές – κυρίως ασπρόμαυρες – ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου, το TCM  (Turner Classic Movies).  Υπενθυμίζεται οτι το TCM ήταν από τα πρώτα κανάλια που παρέχονταν μέσω δορυφορικής στην Ελλάδα από την εποχή που η Nova ήταν ακόμη Filmnet. Πλέον και καθώς οι βρισκόμαστε στο 2018, έχουν προστεθεί και πιο πρόσφατες ταινίες από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Η θέση που θα εκπέμπει το TCM από την πλατφόρμα του Cosmote TV είναι το 206.


Η τρίτη προσθήκη αφορά στο Cartoon Network το οποίο δεν έρχεται ως κανάλι αλλά το περιεχόμενο του θα φιλοξενείται δωρεάν στο Cosmote TV Plus

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247 η πρεμιέρα των νέων καναλιών θα γίνει από 1 Οκτωβρίου, ενώ η HD έκδοση του TCM προσδιορίζεται για τον προσεχή Ιανουάριο. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα