Διαφήμιση υποστηρίζει πως αν γίνεις χορτοφάγος θα κάνεις σεξ σαν να μην υπάρχει αύριο

Διαφήμιση υποστηρίζει πως αν γίνεις χορτοφάγος θα κάνεις σεξ σαν να μην υπάρχει αύριο

Διαφημιστικό σποτ συγκρίνει τις ερωτικές επιδόσεις ενός χορτοφάγου με κάποιον που τρέφεται και με κρέας και ανακηρύσσει μακράν πρωταθλητή στην αντοχή τον πρώτο. Το σποτ που έφερε αντιδράσεις στους υπεύθυνους της αμερικανικής τηλεόρασης (vid)

Είναι το σεξ πιο απολαυστικό και κυρίως με μεγαλύτερη διάρκεια για τους χορτοφάγους; Αυτό, τουλάχιστον ισχυρίζεται με διαφημιστικό σποτ της η PETA, σε ένα βίντεο που προκάλεσε την αντίδραση των υπευθύνων του Superbowl που αποφάσισαν να "κόψουν" την προβολή του.

Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων έφτιαξε ένα 'πονηρό' βίντεο-διαφημιστικό, το οποίο όπως ισχυρίζεται μόνο καλό μπορεί να κάνει στους τηλεθεατές. Στο νέο της σποτ η εικόνα χωρίζει στα δύο και δείχνει δύο ζευγάρια κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Αριστερά ο άντρας που καταναλώνει κρέας και λιπαρά τελειώνει σε χρόνο μηδέν, την ώρα που δεξιά ο χορτοφάγος συνεχίζει ακούραστα να ικανοποιεί την ερωτική του σύντροφο. Όση ώρα το ζευγάρι των χορτοφάγων απολαμβάνει το σεξ, ο άντρας αριστερά ντύνεται και φεύγει από το σπίτι, ενώ καθώς βγαίνει από τον κτίριο πέφτει πάνω του ένα κλιματιστικό, με τη διαφήμιση να σημειώνει: "Άντεξε περισσότερο, γίνε χορτοφάγος.

Η προβοκατόρικη διαφήμιση πάντως "έφαγε πόρτα" από το διαφημιστικό διάλειμμα του επερχόμενου superbowl του Φεβρουαρίου, αφού θεωρήθηκε ιδιαίτερα προκλητική για την τηλεόραση. Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Αμερική θα λάβει χώρα στις 7 Φλεβάρη στο Σαν Φρανσίσκο και όπως κάθε χρόνο, αναμένεται να προσελκύσει 100 εκατ. τηλεθεατές.

Δείτε το επίμαχο σποτ:

Πάντως οι υπεύθυνοι της οργάνωσης δηλώνουν πως οι τηλεθεατές του αθλητικού event θα χάσουν μια 'ευχάριστη, σαγηνευτική' διαφήμιση. "Το κοινό του Superbowl θα στερηθεί λίγου χιούμορ, σέξ απίλ και ενός μηνύματος που μπορεί να σώσει ζωές. Ότι δηλαδή η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να αποφράξει τις αρτηρίες των 'σαρκοβόρων' και να βοηθήσει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος" λέει η αντιπρόεδος της PETA, Lisa Lange.

Πηγή: metro.co.uk

SHARE:

24Media Network