Ελένη Μενεγάκη: Τέλος εποχής – Το αντίο με δάκρυα στα μάτια

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος εποχής – Το αντίο με δάκρυα στα μάτια
Η Ελένη Μενεγάκη Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε προς το τηλεοπτικό κοινό πως επέλεξε την ερχόμενη σεζόν να μην είναι στην τηλεόραση και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

Την ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας της με το κανάλι του Alpha έκανε την Πέμπτη η Ελένη Μενεγάκη επιβεβαιώνοντας τις φήμες.

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως την επόμενη σεζόν δεν θα είναι στην τηλεόραση, αφού όπως είπε, θέλει να δοκιμάσει άλλα πράγματα.

Η Ελένη Μενεγάκη, είπε χαρακτηριστικά, μετά από βίντεο-αφιέρωμα που προβλήθηκε για τη γιορτή της:

“Λοιπόν, ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω”.

“Ποτέ στη ζωή δεν ξέρεις τι θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι δεν έχει στην καρδιά μου τον ρόλο που είχε. Εσείς στη δική μου καρδιά είστε ψηλά. Δεν θα με δείτε κάπου αλλού την επόμενη σεζόν. Είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα. Πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που μπορεί εσείς να τα έχετε κάνει. Είναι και αυτό αχαρτογράφητα νερά. Δεν ξέρω πώς είναι. Η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη. Να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε”.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε και για τους συνεργάτες της, λέγοντας: “Θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου, απευθύνομαι σε οποιονδήποτε συνεργαστεί με δικό μου συνεργάτη, οπουδήποτε. Όλοι όσοι πέρασαν από κοντά μου ήταν ξεχωριστά παιδιά. Όλοι είναι ψηλά στην καρδιά μου, είμαι πολύ περήφανη για όλα αυτά που έζησα μαζί τους. Υπήρξα τυχερή και πιστεύω η τύχη μου θα συνεχίσει. Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ, και είμαι περήφανη που δεν έκλαψα. Συνεχίζουμε δυνατά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα