Επαγγελματικές και οικονομικές προβλέψεις έως το τέλος του 2021, από την Άση Μπήλιου

Άση Μπήλιου

Ποιες οι επαγγελματικές και οικονομικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με τις αναλύσεις της Άσης Μπήλιου.

Το "All Stars by Asi" επανέρχεται δριμύτερο γιατί το απαιτούν οι καταστάσεις και οι συνθήκες. Τι λένε τα άστρα για το φινάλε αυτού του πολύπαθους έτους; Πώς θα κυλήσουν οι τρεις τελευταίοι μήνες του για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά για όλα τα ζώδια; Σε αυτό το βίντεο, το asibiliou.gr και το ladylike.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας παρουσιάζουν τις επαγγελματικές και οικονομικές προβλέψεις μέχρι το τέλος του 2021.

Σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά; Δεν ξέρετε πώς να συνυπάρξετε με τον προϊστάμενό σας ή από πού να αντλήσετε περισσότερα έσοδα; Ποια περίοδος θα είναι πιο ευνοϊκή για την τσέπη σας και τα επαγγελματικά σας. Δείτε τις επαγγελματικές και οικονομικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια και μέχρι το τέλος του έτους, στο βίντεο που ακολουθεί.

ADVERTISING

Επαγγελματικές και οικονομικές προβλέψεις έως το τέλος του έτους, για όλα τα ζώδια

Αν δεν έχεις χρόνο να δεις ολόκληρο το βίντεο, μπορείς πολύ απλά να βρεις το λεπτό με τις επαγγελματικές και οικονομικές προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και να «τρέξεις» το βίντεο στο αντίστοιχο λεπτό.

Κριός: Βασιστείτε σε φίλους και συνεργάτες. Τα οικονομικά σας απασχολούν από 19 Νοεμβρίου. Δείτε το ζώδιό σας στο 02:28.

Ταύρος: Ο Δίας στον Υδροχόο πριμοδοτεί την καριέρα σας. Επιστρατεύεστε ευελιξία και διαλλακτικότητα. Δείτε το ζώδιό σας στο 04:52.

Δίδυμοι: Το υπόλοιπο της χρονιάς δεν βάζει φρένο στα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή κοντά στις 19/11 γιατί ίσως έρθουν χαοτικές αλλαγές. Δείτε το ζώδιό σας στο 07:38.

Καρκίνος: Ώθηση για νέα επαγγελματική στέγη τον Νοέμβριο. Μην ρισκάρετε στα οικονομικά. Δείτε το ζώδιό σας στο 10:19.

Λέων: Εξελίξεις και σκαμπανεβάσματα στα επαγγελματικά. Προσοχή στα οικονομικά και τις σχέσεις με τους συναδέλφους. Δείτε το ζώδιό σας στο 12:04.

Παρθένος: Νιώθετε πίεση, αλλά τα επαγγελματικά σας προστατεύονται χάρη στον Δία. Ερευνήστε σε βάθος νέες προτάσεις πριν τις δεχτείτε. Δείτε το ζώδιό σας στο 14:00.

Ζυγός: Απαιτήσεις και ασφυκτικό πρόγραμμα κυριαρχούν στην καθημερινότητά σας. Προσοχή στα οικονομικά, το σπίτι δείχνει να σας τρώει χρήματα. Δείτε το ζώδιό σας στο 16:06.

Σκορπιός: Απαιτητικά τα γενέθλιά σας φέτος. Μπορεί να έρθει μια αλλαγή που θα σας ξεβολέψει. Δείτε το ζώδιό σας στο 18:24.

Τοξότης: Ο Νοέμβριος έχει αρκετό παρασκήνιο, ενώ ο Δεκέμβριος ίσως σας φέρει κοντά σε αλλαγές. Δείτε το ζώδιό σας στο 20:35.

Αιγόκερως: Εντάσεις και παρεξηγήσεις στις συνεργασίες σας. Πιθανόν να εμφανιστούν ευκαιρίες καριέρας. Δείτε το ζώδιό σας στο 22:46.

Υδροχόος: Ευκαιρίες προόδου, ανάπτυξης και βελτίωσης των συνθηκών εργασίας. Δείτε το ζώδιό σας στο 24:31.

Ιχθύες: Ρευστό το φινάλε της χρονιάς για τα επαγγελματικά σας. Εξελίξεις για την καριέρα σας τον Δεκέμβριο. Δείτε το ζώδιό σας στο 26:34.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζώδια, Άση Μπήλιου
SHARE:

24Media Network