Εργαζόμενοι Mega προς Αλαφούζο: 'Γιατί τέτοια αγωνία; Γιατί τόση βιασύνη';

Εργαζόμενοι Mega προς Αλαφούζο: 'Γιατί τέτοια αγωνία; Γιατί τόση βιασύνη';

Η απάντηση των εργαζομένων του MEGA στη δίοικηση του ΣΚΑΪ για την επιστολή προς το ΕΣΡ με την οποία ζητά να μπει λουκέτο στο Μεγάλο Κανάλι, με βάση όσα ορίζει η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες

Oι εργαζόμενοι του Mega, μέσω ανακοίνωσης τους, απάντησαν και αντιδρούν στο αίτημα του ΣΚΑΪ για κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού.

Η ανακοίνωση: "Με την επιστολή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ προς την ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης της 7ης Μαρτίου, η οποία δημοσιοποιήθηκε στα Μέσα, έγινε γνωστό ότι για άλλη μια φορά το Mega πρέπει να κλείσει γιατί “λειτουργεί παρανόμως”.

Η συγκεκριμένη επιστολή υπενθυμίζει στο ΕΣΡ όλες τις διατάξεις του νόμου, κάνοντας υποδείξεις για την απόφαση που καλείται να λάβει την 13η Μαρτίου 2018 περί της λειτουργίας του MEGA και μοιράζεται την αγωνία της επιχείρησης ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ (ΣΚΑΙ) για τα έσοδα της αφού σημειώνει ότι το MEGA "μας δημιουργεί μεγάλη οικονομική ζημία".

Εμείς, οι εργαζόμενοι του MEGA διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά την αγωνία της ιδιοκτησίας των άλλων ιδιωτικών καναλιών να κλείσει το MEGA (είχε προκύψει παλιότερα και με τις πιέσεις προς τον Ψηφιακό Πάροχο) και την a la carte ανάγνωση των διατάξεων του νόμου.

Από το “Όχι μαύρο στα κανάλια” περάσαμε στο “Μαύρο ΜΟΝΟ στο MEGA”. Εν αναμονή – τότε – της απόφασης του ΣτΕ που τελικά έκρινε τον νόμο αντισυνταγματικό ήμασταν όλοι στο δρόμο. Από το "αγωνιστικό" τηλεοπτικό σποτ της ΕΙΤΗΣEΕ που έδειχνε να ξηλώνονται ένα-ένα τα κουμπιά από το τηλεκοντρόλ, καταλήξαμε στην υπόδειξη να ξηλωθεί μόνο το κουμπί του MEGA.

Γιατί τέτοια αγωνία; Γιατί τόση βιασύνη; Γιατί τόσες υποδείξεις προς την Ανεξάρτητη Αρχή; Μήπως θεωρείται ότι είναι εκείνη που μπορεί να … συμπαρασταθεί στην απώλεια των εσόδων του ΣΚΑΙ;

Οι εργαζόμενοι του MEGA που στήριξαν την επιχείρηση με την εργασία τους, εδώ και δύο χρόνια παρακολουθούν το sequel της ταινίας “Μαύρο στο MEGA” με μεγάλη αγωνία. Αλλά είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνουμε παθητικοί θεατές του “έργου”.

Ζητάμε να ξεκαθαριστεί η κατάσταση την οποία βιώνουμε εδώ και δύο χρόνια από όλες τις πλευρές και να μπει ένα τέλος στη μεγάλη περιπέτεια.

Διεκδικούμε με τον ίδιο τρόπο τόσο τα οφειλόμενα από τους μισθούς μας όσο και το δικαίωμα μας στην εργασία. Καλούμε τις Τράπεζες, τους Μετόχους, την Κυβέρνηση αλλά και την Ανεξάρτητη Αρχή να πάρουν τις ανάλογες, με τη θέση του καθενός, ευθύνες ώστε να αποφευχθεί η συμπλήρωση της λίστας των ανέργων της χώρας με επιπλέον 420 άτομα.

Εμείς παραμένουμε σταθεροί να λέμε ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ!".

Πηγή: Sport 24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παρατείνεται η αγωνία για το MEGA

Ο ΣΚΑΪ ζητάει να κλείσει το MEGA- Η επιστολή του σταθμού στο ΕΣΡ

SHARE:

24Media Network