ΕΣΡ: Σχηματίστηκε φάκελος για τον καβγά του Δημήτρη Κεχαγιά στο “Big Brother”

ΕΣΡ: Σχηματίστηκε φάκελος για τον καβγά του Δημήτρη Κεχαγιά στο “Big Brother”

Η επίθεση του Δημήτρη Κεχαγιά σε συμπαίκτη του στο "Big Brother" οδήγησε σε καταγγελίες. Η ανακοίνωση του ΕΣΡ.

Φάκελο σχημάτισε το ΕΣΡ για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημήτρη Κεχαγιά, ο οποίος αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής (4/12) από το “Big Brother”.

Πριν από μερικές μέρες, ο Δημήτρης Κεχαγιάς επιτέθηκε λεκτικά στον συμπαίκτη του, Χρήστο Βαρουξή, βρίζοντάς τον και απειλώντας τον με χειροδικία, ενώ τον πλησίασε εκφοβίζοντάς τον.

Το περιστατικό προκάλεσε την οργή των τηλεθεατών, που προέβησαν σε καταγγελίες, με το ΕΣΡ να αναλαμβάνει δράση και να ανακοινώνει τα παρακάτω:

“Περιήλθε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πλήθος καταγγελιών που αφορούν τηλεοπτικό πρόγραμμα με τίτλο «Big Brother».

Παρατίθενται ενδεικτικά αποσπάσματα των καταγγελιών: «Απειλές, λεκτική και ψυχολογική βία, παρολίγον χειροδικία και μπούλινγκ όλων των διαστάσεων» – «Απειλούσε και τραμπούκιζε συμπαίκτη του» – «χυδαίες εκφράσεις…και…ύβρεις…» – «έβριζε ασύστολα» – «Απειλεί και τρομοκρατεί τους συμπαίχτες του».

Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθη η λειτουργούσα τον σταθμό εταιρία σε ακρόαση για την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ.”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα