Big Brother: Αποχώρησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς – Πώς αντέδρασε η Σοφία

Big Brother: Αποχώρησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς – Πώς αντέδρασε η Σοφία
Ο Δημήτρης Κεχαγιάς του Big Brother Glomex

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο live του "Big Brother". Πώς τον αποχαιρέτησαν οι συμπαίκτες του και η Σοφία Δανέζη με την οποία ήταν ζευγάρι.

Ένας ακόμη παίκτης αποχώρησε αυτή τη βδομάδα από το “Big Brother” στο live της Παρασκευής (4/12), καθώς οι συγκάτοικοι του σπιτιού οδεύουν προς τον ημιτελικό του ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΙ.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Σοφία Δανέζη, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Γρηγόρης Τσεκούρας και ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο οποίος μπήκε σε αυτή τη διαδικασία μετά από ποινή του Μεγάλου Αδελφού, λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς του προς τον Χρήστο Βαρουξή στα προηγούμενα επεισόδια.

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε λιγότερο τον Δημήτρη Κεχαγιά, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι, με τη Σοφία Δανέζη να βάζει τα κλάματα, καθώς οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά στο σπίτι και είχαν γίνει ζευγάρι.

Η γνωστή τραγουδίστρια τον ακολούθησε μέχρι την πόρτα της εξόδου, όπου και αποχαιρετίστηκαν με μεγάλη συγκίνηση με τον Δημήτρη να λέει στη Σοφία “να προσέχει και να είναι δυνατή”, ενώ η ίδια έκλαιγε στην αγκαλιά του.

Στη συνέχεια, μετά την αποχώρηση του συμπαίκτη και φίλου της, η Σοφία απομονώθηκε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα