Big Brother: Ο Κεχαγιάς “έλουσε” τον Χρήστο με κοσμητικά επίθετα

Big Brother: Ο Κεχαγιάς “έλουσε” τον Χρήστο με κοσμητικά επίθετα

Μετά τον έντονο καυγά μεταξύ Κεχαγιά και Χρήστου, ο Μεγάλος Αδερφός αποφάσισε να τιμωρήσει τον πρώτο, εξαιτίας της ακατάλληλης φρασεολογίας που χρησιμοποίησε.

Έντονη λεκτική διαμάχη είχαν μεταξύ τους ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Χρήστος Βαρουξής, στο επεισόδιο του Big Brother το βράδυ της Τετάρτης. Ο πρώτος, μάλιστα, προέβει και σε χαρακτηρισμούς όπως «χαζός», «τρύπας» και «ηλίθιος» αναφερόμενος στον συμπαίκτη του.

Μετά τον έντονο καυγά των δύο παικτών στο σαλόνι του σπιτιού και μπροστά στους υπόλοιπους, ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε τον Δημήτρη Κεχαγιά στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να τον επιπλήξει.

«Δημήτρη, νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ψηφοφορίας απευθύνθηκες σε συγκάτοικο σου χρησιμοποιώντας απαράδεκτη φρασεολογία. Μη αποδεκτή, παραβιάζοντας βασικούς κανόνες του Big Brother. Οι όποιες διαφωνίες υπάρχουν δεν επιλύονται με τον τρόπο που επέλεξες. Συνεπώς τίθεσαι αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση. Επίσης, δεν μπορείς να διεκδικήσεις το βέτο και δεν μπορεί κανένας συγκάτοικος να σε σώσει χρησιμοποιώντας το βέτο» εξήγησε Big Brother στον Κεχαγιά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα