Έχουν πάντα πλάκα

Έχουν πάντα πλάκα

Οι ειδήσεις του Star. Ο κόσμος καιγόταν και αυτοί έδειχναν φάρσες (τι ωραία)! Νέα σατιρική εφημερίδα κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο και νέος ...Χίος

 
Ειδήσεις 
Χθες Δευτέρα, την ώρα των ειδήσεων και του απολογισμού της φωτιάς του Υμηττού το STAR είχε τα κλασικά: παραλίες, φάρσες της δεκαετίας του ’80, κουτσομπολιό. Σαν να έβλεπες μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή. Ο Λιάτσος παρουσίαζε τα θέματα περιχαρής. Συνήθως γελάμε με τη θεματολογία του “δελτίου ειδήσεων” του STAR αλλά υπάρχουν και στιγμές που χάνουμε το χιούμορ μας.




300 AE
Την Παρασκευή 14/9 θα κυκλοφορήσει μια νέα εβδομαδιαία σατυρική εφημερίδα με όνομα ‘300 ΑΕ’. Εκδότης και διευθυντής ο Νίκος Κεραμίδας, ενώ σύμβουλος έκδοσης ο Γρηγόρης Ψαριανός.




Χίος – Αδιάβροχοι

Οι Αδιάβροχοι του ANT1,
Παναγιώτης Λιάκος και Κώστας Γιαννουλόπουλος, χαιρέτησαν και αυτοί τη μεγάλη του Χίου επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα και μας έστειλαν ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τα καλύτερά του. Χθες κάναμε λάθος με το λινκ (μετά το διορθώσαμε).
Εδώ είναι το σωστό. Αξίζει.




ΕΤ
Την Πέμπτη 12 Ιουλίου ο Ελεύθερος Τύπος είχε αποκλειστική συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Θεωρήσαμε πως εκείνη τη μέρα ο ΕΤ θα έκανε ρεκόρ πωλήσεων, τουλάχιστον για τις καθημερινές. Αμ δε. Πτώση είχε στα φύλλα του. Μόλις 27.540 φύλλα είχε και ήταν 4ος πίσω από Νέα, Ελευθεροτυπία και Έθνος. Περίεργα πράγματα.




“Δεν είναι να γελάει κανείς”
Δεν μας άρεσε καθόλου η νέα εβδομαδιαία εφημερίδα ‘Γελλάς’. Θυμίζει σχολική εφημερίδα (να βγάλουμε λεφτά να πάμε πενταήμερη) και στα κείμενα και στην εμφάνιση. Όλα είναι ανυπόγραφα και υποτίθεται πως την βγάζουν 30άρηδες μπλόγκερς. Ούτε γι’ αστείο.




City Press

Η καλοκαιρινή ειδική έκδοση της free-press, City Press, ονομάζεται ‘Summer Delight’ και έχει θέματα διακοπών και ρεπορτάζ αγοράς.




Στη Ρωσία
Η Marisa Pisareva, διευθύντρια του παρατήματος στη Ρωσία του γερμανικού κολοσσού των μίντια,
Bertselsmann AG, βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της από μαχαίρι αντίκα. Η Bertselsmann AG δραστηριοποιείται σε 63 χώρες και απασχολεί 88.000 εργαζόμενους. Η αστυνομία ερευνά τις πρόσφατες επαγγελματικές συναλλαγές της δολοφονημένης. Δεν είναι και λίγοι οι Ρώσοι δημοσιογράφοι και άνθρωποι των μίντια που δολοφονούνται τελευταία.




5 δισ. δολάρια
Τόσα δίνει η News Corp. του Μέρντοχ για να εξαγοράσει τη
Dow Jones & Co




Bob Costas
To HBO εκτός από καταπληκτικές σειρές έχει και αθλητικές εκπομπές. Μία από τις πιο δημοφιλής είναι η ‘
Costas Now‘, που την παρουσιάζει ο επιτυχημένος σπορτσκάστερ Ελληνοιρλανδός Bob Costas.




Σινεμά
Έχετε όρεξη για άλλη μία “επική” ταινία; Ονομάζεται ‘The Last Legion’ και είναι βασισμένο στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Valerio Massimo Manfredi. Μεταξύ άλλων παίζουν οι Colin Firth, Ben Kingsley, Aishwarya Rai. Δείτε το
τρέιλερ.




DVD on Demand
Η συνεργασία των εταιρειών
ABC,
Amazon και
CustomFlix Labs θα φέρει στους καταναλωτές ένα νέο προϊόν που όπως γίνεται συνήθως… δεν το χρειάζεται. Αν λοιπόν για παράδειγμα κάποιος θέλει ένα ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του Κένεντι θα το παραγγέλνει στην Amazon. Από τα αρχεία του ABC θα δίνεται το υλικό στη CustomFlix όπου θα φτιάχνει το DVD και στη συνέχεια θα αποστέλλεται από την Amazon στον καταναλωτή. Η γκάμα του τι μπορεί να ζητήσει κανείς είναι τεράστια ασφαλώς και ενδιαφέρον έχουν δείξει και άλλα τηλεοπτικά δίκτυα και κινηματογραφικά στούντιο.




Φωτό της ημέρας
Και στο BBC μπήκαμε. Μεγαλεία.




Π.Β.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα