Γεια σου Δαρβίνε, να πας στο καλό

Γεια σου Δαρβίνε, να πας στο καλό

Μόλις έξι επεισόδια κράτησε το "σόου" του ΑΝΤ1. Τι να κάνουμε; Καμιά φορά η τηλεόραση πετάει και τη σαβούρα. Ναι, ναι, αλήθεια λέμε!

ΑΝΤ1

Εμείς σας τα είπαμε από το πρώτο κιόλας σόου. Το τηλεπαιχνίδι ‘Γεια σου Δαρβίνε’ ήρθε για να φύγει και μάλιστα γρήγορα. Το σόου του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Βαγγέλης Περρής κόπηκε και ευτυχώς για όλους άντεξε μόλις 6 επεισόδια.

Συνέδριο
Από την Πέμπτη ως την Κυριακή πραγματοποιείται το 16ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο στη Σαμοθράκη. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Μουσική
Πάλι από την Πέμπτη αλλά μέχρι το Σάββατο διαρκεί η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Αθήνα. Σε 11 σημεία θα εμφανιστεί πλήθος μουσικών σχημάτων και φυσικά όπως πάντα δωρεάν. Δείτε εδώ το πρόγραμμα και το line up.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Απογευματινή ασφαλώς. Ότι θα βλέπαμε το διάσημο και πολυκλεμμένο πίνακα του Edvard Munch σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας, όσο να ‘ναι δεν το περιμέναμε.

MEGA
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μεταξόπουλου, το So you think you can dance δεν θα επιστρέψει και το φετινό ήταν και το τελευταίο. Νικήτρια φέτος το αουτσάιντερ Έλενα.

Κομεντί
Για όσους και όσες δεν θέλουν να περάσουν άλλο ένα βράδυ με Euro (γούστα είναι αυτά), σήμερα στις 21.00 το STAR προβάλλει την συμπαθητική κομεντί του 2007, Music & Lyrics.

ΙΜΑΚΟ
Ακούγεται εδώ και καιρό, σήμερα όμως ανακοινώθηκε από την ΙΜΑΚΟ η αναστολή της έκδοσης του περιοδικού Real Simple. Ο λόγος της αναστολής είναι τα αρνητικά οικονομικά μεγέθη του περιοδικού, ενώ έμεινε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανεκδοθεί αν οι συνθήκες της αγοράς το επιτρέψουν. Εμείς να πούμε απλά ένα κρίμα, γιατί το Real Simple είναι περιοδικό για το σπίτι με πολύ έξυπνες ιδέες και άρθρα, εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας και είχε αρκετούς αφοσιωμένους αναγνώστες. Δείτε εδώ το σάιτ του αμερικανικού περιοδικού.

Πρωταγωνιστές
Τελευταία εκπομπή για τη σεζόν σήμερα τα μεσάνυχτα και οι καλεσμένοι του Σταύρου Θεοδωράκη είναι μερικοί από τους πρωταγωνιστές των ελληνικών σειρών (Υπέροχα Πλάσματα, Ευτυχισμένοι Μαζί, Μαύρα Μεsάνυχτα) που κατά τον δημοσιογράφο έκαναν φέτος τη διαφορά.

ALPHA
Το Κουτί της Πανδώρα ανοίγει σήμερα ένα τέταρτο τα μεσάνυχτα, για τελευταία φορά στην τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε και θέμα της εκπομπής του Κώστα Βαξεβάνη είναι η Τήλος και ο περίφημος γάμος των ομοφυλόφιλων. Κάτι μας λέει πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι από αυτούς που αντιμετωπίζουν το λεπτό θέμα ψύχραιμα και χωρίς εντυπωσιασμούς.

Ω
Τη Δευτέρα 9 Ιουνίου, μια μέρα πριν κυκλοφορήσει η ‘Ω’, η ‘Ώρα των Σπορ’ πούλησε πανελλαδικά 7.320 φύλλα. Την Τρίτη είχε 6.610 φύλλα, ενώ η ‘Ω’ στο ντεμπούτο της είχε 4.600 φύλλα. Την Τετάρτη και μόνο σε Αθήνα – Πειραιά, η Ω είχε 1.568 φύλλα και η Ώρα των Σπορ 2.739 ενώ περίπου στα ίδια κυμάνθηκαν και τις επόμενες ημέρες (ανέβηκε λίγο η Ώρα των Σπορ, έπεσε λίγο η Ω). Σε πολύ λίγο καιρό θα διαφανεί που πάει το πράγμα.

Firefox 3
Σήμερα το βράδυ θα είναι διαθέσιμος προς κατέβασμα ο browser Firefox 3. Μπείτε στην ουρά γιατί πάει πάλι για ρεκόρ Γκίνες ‘κατεβάσματος λογισμικού σε 24 ώρες’. Στον περασμένο το νούμερο ήταν 1,5 εκατ. χρήστες, ενώ τώρα πάει για 5 εκατ.

Μπλόγκινγκ
Διαβάζουμε στο BBC πως σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, από το 2003 μέχρι σήμερα έχουν συλληφθεί, για την κατάθεση των απόψεών τους (και όχι μόνο) σε blogs, 64 άνθρωποι. Συνήθως οι λόγοι ήταν πολιτικοί καθώς οι μπλόγκερς αναφερόντουσαν στην κατάσταση στη χώρα τους, βλ. Κίνα, Αίγυπτος, Ιράν,, ενώ έχουν γίνει συλλήψεις και σε ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Καναδά, Γαλλία (για να μη λέμε πως μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά). Στη χώρα μας είμαστε σε αναμονή νόμου για τα μπλογκς πάντως.

Last.fm
Άλλος φεύγει, άλλος έρχεται. Μετά την αποχώρηση της Warner Music Group (και του μουσικού της καταλόγου βέβαια) από την ιστοσελίδα Last.fm, ήρθε να υπογράψει συμφωνία με την τελευταία, η Universal Music Group.

ALTER
Η Αγγελική Νικολούλη θα παραμείνει στο Alter για ακόμα μια χρονιά καθώς υπέγραψε με το κανάλι το νέο της συμβόλαιο. Η δημοσιογράφος και η εκπομπή της ‘Φως στο Τούνελ’ είναι στο Alter εδώ και 13 χρόνια και πάνε για το 14ο.

Φωτό της ημέρας
O Tiger Woods κέρδισε το 108o U.S. Open και πλέον έχει στην κατοχή του 14 μεγάλους τίτλους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα