Η 24MEDIA, μέσω του "ATLAS” σου δίνει την πρώτη σου ευκαιρία για πρακτική άσκηση

Η 24MEDIA, μέσω του "ATLAS” σου δίνει την πρώτη σου ευκαιρία για πρακτική άσκηση

Ο μεγαλύτερος εκδοτικός Όμιλος ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα, στέκεται εμπράκτως στο πλευρό των φοιτητών. Τι πρέπει να κάνουν οι φοιτητές του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ για να συμμετάσχουν

Η 24MEDIA δίνει τώρα την ευκαιρία στους τελειόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, να γνωρίσουν από κοντά τον χώρο των ψηφιακών Μέσων και να αποκτήσουν γνώσεις και εφόδια για το μέλλον, δίπλα στους ειδικούς, μέσω του προγράμματος της πρακτικής άσκησης του Πανεπιστημίου.

Ο μεγαλύτερος εκδοτικός Όμιλος ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα, στέκεται εμπράκτως στο πλευρό των φοιτητών και συμβάλλει στη δημιουργία μιας νέας γενιάς σύγχρονων δημοσιογράφων, που θα μιλούν την “ψηφιακή” γλώσσα και θα είναι άριστοι γνώστες της επικοινωνίας.

Έτσι, μέσω του “ΑΤΛΑΣ”, η 24MEDIA δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να μάθουν τα μυστικά του ηλεκτρονικού ρεπορτάζ, των συνεντεύξεων, της αξιολόγησης των καθημερινών ειδήσεων, της διαχείρισης ιστοσελίδας και της διαχείρισης των social media και να πάρουν τα καλύτερα διαπιστευτήρια για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας από τους 9.000.000 μοναδικούς χρήστες το μήνα Μάϊο και τους 2.700.000 social media followers των μεγαλύτερων brand του διαδικτύου, μεταξύ των οποίων το Sport24, το News247, το Contra, το Oneman και το Ladylike.

Οι φοιτητές του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ το μόνο που έχουν να κάνουν είναι μέσω του λογαριασμού τους στο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης της πρακτικής “ΑΤΛΑΣ” , να βρουν τη διαθέσιμη θέση που ταιριάζει στο δικό τους προφίλ, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, να έρθουν σε επικοινωνία με την 24MEDIA και να ξεκινήσουν άμεσα την πρακτική τους άσκηση, με πλήρη απασχόληση εξασφαλισμένη χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ. Το πρόγραμμα έχει χρονικό ορίζοντα μέχρι 31 Οκτωβρίου και για κάθε φοιτητή η πρακτική άσκηση θα διαρκέσει 3 μήνες.

SHARE:

24Media Network