Η απάντηση της Έλλης Στάη για τη λίστα Μπόργιανς

ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΣΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ-PHASMA/ΦΩΤΗΣ ΒΡΟΤΣΗΣ
ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΣΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ-PHASMA/ΦΩΤΗΣ ΒΡΟΤΣΗΣ PHASMA

"Οι συκοφάντες θα πληρώσουν ακριβά", επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η γνωστή δημοσιογράφος. Κατέθεσε υπόμνημα στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών

Για συκοφαντίες "με στόχο την πρόκληση εντυπώσεων σε βάρος της τιμής και της υπόληψής της", κάνει λόγο η Έλλη Στάη, σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη, αναφορικά με δημοσιεύματα που την θέλουν να εμπλέκεται στην περιβόητη λίστα Μπόργιανς.

"Σε σχέση με συκοφαντικά δημοσιεύματα, στημένα πάνω σε ψεύδη και με στόχο την πρόκληση εντυπώσεων σε βάρος της τιμής και της υπόληψής μου, δηλώνω τα ακόλουθα για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να ξεσκεπαστούν οι αθλιότητες  των συκοφαντών και όσων τις αναπαράγουν.

1.  Οι καταθέσεις μου και γενικά όλη η περιουσιακή μου κατάσταση είναι νόμιμες,  διαφανείς και πλήρως φορολογημένες.

Στις  ετήσιες φορολογικές δηλώσεις μου, όπως και σ’ εκείνες του "πόθεν έσχες", δηλώνω στο Ελληνικό Δημόσιο τα εισοδήματά μου, τις πηγές από όπου προέρχονται, τις τραπεζικές μου καταθέσεις και όλα γενικώς τα περιουσιακά μου στοιχεία. 

Συκοφαντία λοιπόν πρώτη τα περί φοροδιαφυγής.

2. Η Πολιτεία γνωρίζει από τις δικές μου πλήρεις και ολοκληρωμένες δηλώσεις την αλήθεια ότι είμαι απολύτως νόμιμη. Όλα ήταν γνωστά και στη διάθεση των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας.

Συκοφαντία δεύτερη λοιπόν ότι «βρήκε» για εμένα στοιχεία από τη λίστα «Μπόργιανς».

3. Εμφανίστηκα στους οικονομικούς εισαγγελείς, σεβόμενη τη λειτουργία τους,  και παρέδωσα άμεσα αναλυτικό υπόμνημα και όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως την αλήθεια, όπως άλλωστε τη γνώριζε ήδη το Ελληνικό Δημόσιο από το παρελθόν.

Συκοφαντία λοιπόν τρίτη ότι τάχα ζήτησα προθεσμία.

Στον κανιβαλισμό που επικρατεί στον δημόσιο χώρο δεν θα επιτρέψω επ΄ουδενί τη σπίλωση του ονόματός μου ούτε τη χρησιμοποίησή του σε άθλια παιχνίδια εντυπώσεων. Θα υπερασπιστώ άφοβα και μέχρι τέλους στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια τα αυτονόητα έννομα αγαθά μου και  όλοι όσοι δημιουργούν και αναπαράγουν τη συκοφαντία θα πληρώσουν", αναφέρει η γνωστή δημοσιογράφος.

Γνωστοποίησε, επίσης, και το υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, "γνωρίζοντας ότι γίνομαι υποψήφιος στόχος εγώ και τα οικεία μου πρόσωπα, εγκληματιών και τρομοκρατών και ας έχουν την ευθύνη εκείνοι, οι οποίοι όφειλαν να με προστατέψουν και δεν το έπραξαν", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μπόργιανς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πολιτικά πρόσωπα στη λίστα Μπόργιανς

Λίστα Μπόργιανς: Δεσμεύουν λογαριασμούς 24 Ελλήνων καταθετών

Λίστα Μπόργιανς: Από ανέργους μέχρι επιχειρηματίες. 'Ανεπάγγελτος' είχε καταθέσεις 7.000.000 ευρώ

SHARE:

24Media Network