Η Nova σταθερά δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Η Nova σταθερά δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Θερμή η ανταπόκριση των εργαζομένων στο κάλεσμα του Πασχαλινού Παζαριού του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της Nova σε όλη την Ελλάδα

Για ακόμα μία φορά, η Nova άνοιξε τις πύλες της και υποδέχτηκε ταυτόχρονα σε όλες τις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα το Πασχαλινό Παζάρι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, όλοι οι άνθρωποι της Nova ήταν εκεί! Διάλεγαν λαμπάδες, αλλά και όμορφα πασχαλινά δώρα από την πλούσια συλλογή χειροποίητων διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων του δημιουργικού εργαστηρίου του οργανισμού και αντάλλασσαν ευχές.

Από τις εγκαταστάσεις της Κάντζας, μάλιστα, προβλήθηκε για πρώτη φορά live η δράση αυτή, μέσω των επίσημων σελίδων της Nova στο Facebook και στο YouTube, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views, αλλά και συγχαρητήρια μηνύματα και ευχές.

«Είναι βασική μας επιλογή να στηρίζουμε οργανισμούς που φροντίζουν και προστατεύουν παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό όλοι οι εργαζόμενοι κάνουμε το ελάχιστο, μέσα από την οικονομική ενίσχυση που μπορεί ο καθένας μας να προσφέρει» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Forthnet κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης.

Από την πλευρά της η Υπεύθυνη Εξεύρεσης Πόρων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κα Μαρία Βουλγαρέλη επεσήμανε, ότι «εκτός της φιλοξενίας των εορταστικών παζαριών, η Nova δίνει το καλό παράδειγμα και με άλλες σημαντικές ενέργειες. Μεταξύ αυτών, η δωρεά προς ‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ υπερσύγχρονης θερμοκοιτίδας μεταφοράς νεογνών, που λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο εντός κινητής μονάδας εντατικής θεραπείας, έχει ως αποτέλεσμα να σώζονται καθημερινά νεογνά που βρίσκονται σε κίνδυνο».

Η στήριξη των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη, συνιστά εδώ και πολλά χρόνια δέσμευση της Nova, στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους για το έργο τους φορείς προστασίας και φροντίδας παιδιών σε όλη τη χώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα