Και επίσημα εκτός "Μουρμούρας" Τριανταφυλλίδου-Βλάχος

Και επίσημα εκτός "Μουρμούρας" Τριανταφυλλίδου-Βλάχος

Ο Alpha ανακοινώνει επίσημα το τέλος της συνεργασίας των δύο ηθοποιών με την δημοφιλή κωμική σειρά. Γιάννης Τσιμιτσέλης και Δανάη Επιθυμιάδη το νέο ζευγάρι που παίρνει τη σκυτάλη στο σίριαλ από το Γενάρη

Πολλά έχουν δημοσιευτεί για το θέμα της αλλαγής "φρουράς" στη σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα" του Alpha. Το πιο επιτυχημένο κόνσεπτ των τελευταίων ετών στην ελληνική τηλεόραση χάνει ένα από τα τρία ζευγάρια που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό. Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποφάσισαν να σταματήσουν εδώ την πορεία τους στη σειρά και έτσι ο τηλεοπτικός σταθμός θα τους αντικαταστήσει με ένα νέο ζευγάρι. Οι Γιάννης Τσιμιτσέλης και Δανάη Επιθυμιάδη δεν θα υποδυθούν τους ίδιους ρόλους με τους συναδέλφους τους, αφού η ιστορία της Βάσως και του Χάρη θα ολοκληρωθεί τα Χριστούγεννα.

Δείτε την ανακοίνωση του σταθμού:

Μια φορά κι ένα καιρό, ένα όμορφο κορίτσι απ’ τη Λάρισα, πολύ αφοσιωμένο στη δουλειά του, συνάντησε ένα όμορφο αγόρι απ’ το Παγκράτι, πολύ αφοσιωμένο στο να περνάει καλά.

Η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) δεν μπορεί να κάτσει σε μια μεριά, αγχώνεται για τη δουλειά της, είναι υπεύθυνη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θέλει να αράζει, έχει τη δουλειά για παιχνίδι, δεν είναι καθόλου του προγράμματος και τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή.

Αυτή καχύποπτη, αυτός ευκολόπιστος, αυτή οργανωτική, αυτός όπου φυσάει ο άνεμος, αυτή δεν αντέχει τη μάνα της, αυτός δεν αντέχει χωρίς τη μάνα του.

Κι ενώ κανείς δεν θα πίστευε ότι μια εργασιομανής οικονομολόγος κι ένας ξέγνοιαστος γεωπόνος θα μπορούσαν να ταιριάξουν, τρία χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού έχουν δέσει για τα καλά, παρά τις διαφορές τους.

Η Στέλλα και ο Νικήτας είναι ερωτευμένοι, αγαπημένοι και δεν έχουν αρχίσει τη μουρμούρα… ακόμα! Θα την αρχίσουν τον Ιανουάριο στον Alpha! Μέχρι τότε θα παρακολουθούμε την ταραχώδη ζωή της Βάσως και του Χάρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεθέαση, Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αποχωρούν από τη 'Μουρμούρα' ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Πρεμιέρα για τη "Μουρμούρα" στον Alpha και σαπουνοπερικός ανταγωνισμός

SHARE:

24Media Network