Κάντερ-Μπαξ: 'Δέχομαι ρατσιστικές επιθέσεις μετά το συλλαλητήριο'

Κάντερ-Μπαξ: 'Δέχομαι ρατσιστικές επιθέσεις μετά το συλλαλητήριο'
KPHA

Ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ 3, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές που ζει 35 χρόνια στην Ελλάδα περιέγραψε μέσω του Ραδιοφώνου 24/7 στους 88,6 την κατάσταση που βιώνει μετά τις καταγγελίες της ΝΔ για ελλιπή κάλυψη του συλλαλητηρίου της περασμένης Κυριακής

«Μετά την Κυριακή δέχομαι ρατσιστικές επιθέσεις» τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ 3 Αλέξανδρος Κάντερ-Μπαξ, αναφερόμενος στην κριτική που έχει δεχθεί για την κάλυψη του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό στη Θεσσαλονίκη.

Σημείωσε ότι όσοι του επιτίθενται δεν γνωρίζουν ότι κατοικεί εδώ και 35 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και ότι ως σκηνοθέτης έχει πάει σε μακεδονικούς τάφους και έχει φέρει στο φως στοιχεία για τη Μακεδονία.

ADVERTISING

«Είμαι από το Μπαγκλαντές και είμαι Έλληνας πολίτης» είπε κι επισήμανε ότι υπάρχουν πολλά ρατσιστικά σχόλια εναντίον του στο Διαδίκτυο.

Ο κ. Κάντερ-Μπαξ, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του και τούς εξήρε για τον επαγγελματισμό τους.

Όσον αφορά στην κάλυψη του συλλαλητηρίου, είπε ότι η ΕΡΤ3 και η ΕΡΤ 1 είχαν πρώτη είδηση το συλλαλητήριο της Κυριακής και απευθείας μεταδόσεις σε όλες τις εκπομπές

Πρόσθεσε πως όπως όλα τα μεγάλα γεγονότα, έτσι και το συλλαλητήριο καλύφτηκε επαρκώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βουλή: Ένταση για τον τρόπο τηλεοπτικής κάλυψης του συλλαλητηρίου

Κορακάκη για Σκοπιανό: Με λύγισε το συλλαλητήριο

Μ. Κύρκος: Με σόκαρε η παρουσία κοινοβουλευτικών στο συλλαλητήριο

SHARE:

24Media Network