Κυκλοφόρησε το Villas 2021

Κυκλοφόρησε το Villas 2021

Κυκλοφόρησε η έκδοση του Villas 2021 με 15 εντυπωσιακά και πολυτελή σπίτια. Μια ενημερωμένη ματιά πάνω στο "νεο-μοντέρνο" ρεύμα σχεδιασμού ιδιωτικών κατοικιών.

Η νέα ετήσια έκδοση, Villas 2021, παρουσιάζει 15 εντυπωσιακά παραδείγματα πολυτελών μονοκατοικιών σε προάστια που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, σε ένα διεθνές έντυπο υψηλής αισθητικής αξίας.

Έργα από σημαντικούς αρχιτέκτονες στις ΗΠΑ, την Ουκρανία, την Ταϊλάνδη, το Ισραήλ, την Ελλάδα και την Κύπρο συνυπάρχουν, αποκαλύπτοντας σύγχρονες τάσεις στον σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου, την αισθητική και την τεχνολογία της κατοικίας.

Η έκδοση του Villas 2021 μπορεί να θεωρηθεί και ως μια ενημερωμένη ματιά πάνω στο “νεο-μοντέρνο” ρεύμα σχεδιασμού ιδιωτικών κατοικιών.


Η έκδοση περιλαμβάνει επίσης την αποκλειστική συνέντευξη του Paul McClean, διεθνούς απήχησης Ιρλανδού αρχιτέκτονα με έδρα την Καλιφόρνια. Το έργο του αφομοιώνει τις αρχές σχεδιασμού των Case Study Houses ενώ τις φέρνει στον 21ο αιώνα.

Η έκδοση Villas 2021 διατίθεται σε σημεία διανομής τύπου, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία στις ακόλουθες χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Αυστραλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία, Τουρκία, Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Κατάρ, Μπαχρέιν, Λίβανο, Ομάν, Ινδία, Ταϊβάν, Σιγκαπούρη, Ελβετία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Villas είναι μία ετήσια έκδοση του ek magazine.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα