Με "φιλί" και σε επανάληψη απόψε η προβολή του "Downton Abbey"

Με "φιλί" και σε επανάληψη απόψε η προβολή του "Downton Abbey"

Πως τροποποιεί το πρόγραμμα της η ΝΕΤ μετά τις αντιδράσεις για τη λογοκρισία

Μετά το σάλο που ξέσπασε από τη λογοκρισία της ΝΕΤ , η σκηνή θα προβληθεί απόψε στη 01.00.

Η ΝΕΤ αποφάσισε να μεταδώσει σε επανάληψη τη σειρά "Downton Abbey" χωρίς αυτή τη φορά να κόψει τη σκηνή των 10 δευτερολέπτων  που περιλαμβάνει το φιλί των δύο ανδρών. Όπως αναφέρουν οι "Τυπολογίες", αν όμως την Κυριακή, η σειρά μεταδοθεί ξανά σε επανάληψη, η σκηνή θα αφαιρεθεί...

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ τονίζεται ότι :

"Σχετικά με τις συζητήσεις που προκάλεσε η μετάδοση του πρώτου επεισοδίου της ξένης σειράς «Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΝΤΟΝ» (DOWNTON ABBEY), ο Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης κ. Κώστας Σπυρόπουλος, επισημαίνει τα ακόλουθα:

Η ερωτική σχέση ανάμεσα στους δύο άνδρες, όπως προκύπτει από τη δραματουργική εξέλιξη,δεν λογοκρίθηκε. Το φιλί δεν μεταδόθηκε λόγω της ώρας προβολής και της αντίστοιχης σήμανσης των προγραμμάτων.

Στη νυχτερινή επανάληψη η σκηνή θα μεταδοθεί κανονικά, με την αντίστοιχη σήμανση καταλληλότητας των προγραμμάτων.

Όλα τα επόμενα επεισόδια του πρώτου, δεύτερου και τρίτου κύκλου, θα μεταδοθούν κανονικά Δευτέρα και Παρασκευή στις 22.05».

Ωστόσο, οι χρήστες των ελληνικών social media, δεν παρέλειψαν να τοποθετηθούν σχετικά, με το δέον χιούμορ, την ευρηματικότητα και τον καυστικό σχολιασμό, που αρμόζουν σε ένα τέτοιο περιστατικό.

Τα Tweets του "φιλιού":

Διαβάστε την άποψη της Νίκης Χάγια για το θέμα, στο cosmo.gr

Υπενθυμίζεται ότι μια από τις σπουδαιότερες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων χρόνων - το "Downton Abbey" - έκανε την πρεμιέρα του στη ΝΕΤ λογοκριμένο, αφού αφαιρέθηκε η σκηνή με το φιλί ανάμεσα σε δύο άντρες και εν προκειμένω (για όσους ξέρουν ή έχουν δει ήδη τη σειρά) ανάμεσα στον Τόμας τον υπηρέτη και τον δούκα που επισκέπτεται το Downton Abbey.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ελλάδα, ώρα μηδέν: Λογοκριμένο ''Downton Abbey'' στην ΕΡΤ

SHARE:

24Media Network