‘Μη με σκάς’: Μπέζος και Φιλιππίδης υποδύονται το γκέι ζευγάρι στη νέα κωμωδία του Alpha

‘Μη με σκάς’: Μπέζος και Φιλιππίδης υποδύονται το γκέι ζευγάρι στη νέα κωμωδία του Alpha

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί επιστρέφουν στην τηλεόραση σε μια τηλεοπτική σειρά που μας φέρνει θύμισες από Γιάννη Μπέζο της εποχής των Απαράδεκτων (vid)

Νέα σειρά ετοιμάζει ο Alpha, επιστρατεύοντας δύο από τους πιο επιτυχημένους στην κωμωδία ηθοποιούς, το Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Οι δύο κωμικοί θα βρεθούν στη συχνότητα του καναλιού της Κάντζας στο σίριαλ των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή. Στο “Μη με σκας” ο Σωκράτης και ο Αιμίλιος (Μπέζος και Φιλιππίδης αντίστοιχα) είναι ομόφυλο ζευγάρι που ζει κάτω από την ίδια στέγη τα τελευταία 20 χρόνια.

Σε ένα κόνσεπτ που μας φέρνει στο νου την τελευταία φορά που ο Γιάννης Μπέζος υποδύθηκε τον ομοφυλόφιλο και έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, ως Γιάννης από τους “Απαράδεκτους”, οι δύο ηθοποιοί με πιστό και φανατικό κοινό να τους ακολουθεί εδώ και χρόνια επιστρέφουν με μια νέα κωμωδία, από τις ελάχιστες που αναμένεται να δούμε φέτος.

Ο Σωκράτης και ο Αιμίλιος

Ο Σωκράτης (Γιάννης Μπέζος) μεγάλωσε στο Περιστέρι, από μικροαστική οικογένεια, πεισματάρικο παιδί που από νωρίς ήθελε να ανοίξει τα φτερά του και τα κατάφερε. Έγινε πιλότος της πολιτικής αεροπορίας. Συνταξιούχος πλέον, προσπαθεί να γράψει τα απομνημονεύματά του. Είναι άνθρωπος ευθύς, ευέξαπτος, με ιδιαίτερο και πολλές φορές δηκτικό χιούμορ.

 

Ο Αιμίλιος (Πέτρος Φιλιππίδης) είναι γόνος εύπορης οικογένειας. Διευθυντής και ιδιοκτήτης εκδοτικού οίκου. Ευαίσθητος, ευφυής, με εκλεπτυσμένο χιούμορ αλλά και φαρμακερό όταν χρειάζεται.

Δείτε τα πρώτα τρέιλερ της σειρά που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τρίτη:

Το δεύτερο τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει:

Οι υπόλοιπο χαρακτήρες της σειράς

Οι άνθρωποι που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους είναι πολλοί!

Η Λουκία (Μαρία Αντουλινάκη), οικιακή βοηθός, κυματοθραύστης αλλά και δερβέναγας που είναι κοντά τους πάνω από δέκα χρόνια.

Η Έλσα (Γιάννα Παπαγεωργίου), φίλη του Σωκράτη, αποτυχημένη ζωγράφος που θέλει διακαώς να κάνει οικογένεια αλλά ερωτεύεται μονίμως τους λάθος άντρες.

Ο Δαμιανός (Γιώργος Κωνσταντίνου), πατέρας του Αιμίλιου, γηραλέος αλλά σεξουαλικά ρωμαλέος που δεν αφήνει να του ξεφύγει ούτε… θηλυκιά γάτα.

Ο Τάσος (Χρήστος Σπανός) και η Στέλλα (Κατερίνα Μισιχρόνη) οι καινούργιοι και προβληματικοί γείτονες, οδοντίατρος εκείνος, πρώην μοντέλο εκείνη που μονίμως καβγαδίζουν.

Και τέλος, ο Θέμης (Δημήτρης Μοθωναίος), ο νεαρός γιος της Λουκίας που άθελά του γίνεται το μήλον της έριδος ανάμεσα στον Σωκράτη και τον Αιμίλιο.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή.

Παίζουν: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μαρία Αντουλινάκη, Χρήστος Σπανός, Γιάννα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Μοθωναίος, Κατερίνα Μισιχρόνη. 

Σκηνοθεσία: Κώστας Βαρελίδης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα