Νέα σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας από το ANT1 MediaLab και το SPORT24

Διαβάζεται σε 1'
Νέα σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας από το ANT1 MediaLab και το SPORT24

ANT1 MediaLab και SPORT24 ενώνουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία της κορυφαίας αθλητικής σχολής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα. Η ανακοίνωση έγινε στην Τεχνόπολη στο πλαίσιο του πρώτου σεμιναρίου δημοσιογραφίας “The future of sports journalism”.

Η σχολή θα αρχίσει με το νέο ακαδημαϊκό έτος και θα έχει ως έδρα τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ANT1 MediaLab στην Αγία Παρασκευή.

Θα στελεχωθεί από 15 καθηγητές – δημοσιογράφους από τα κορυφαία ΜΜΕ της χώρας.

Ειδικός συνεργάτης της σχολής θα είναι μία σπουδαία προσωπικότητα του ελληνικού αθλητισμού, ο οποίος έχει περάσει στον χώρο της δημοσιογραφίας με τις αναλύσεις του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Στόχος είναι η φοίτηση να έχει πραγματικά και όχι θεωρητικά στοιχεία και να δείξει στους φοιτητές πώς είναι το σήμερα της αθλητικής δημοσιογραφίας, ώστε εκείνοι να μπουν στην δουλειά και να διαμορφώσουν το αύριο του επαγγέλματος. Όλα αυτά με πρακτική εξάσκηση επί της ουσίας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 και του SPORT24.

Οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες για τις λεπτομέρειες των εγγραφών από τα site του ant1medialab.gr και του Sport24.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα