News 24/7 στους 88,6: Ακούστε τώρα το μουσικό αφιέρωμα του Ηλία Μπενέτου στον κορυφαίο Τάκη Μουσαφίρη

News 24/7 στους 88,6: Ακούστε τώρα το μουσικό αφιέρωμα του Ηλία Μπενέτου στον κορυφαίο Τάκη Μουσαφίρη

Ο κορυφαίος συνθέτης, στιχουργός και μουσικός Τάκης Μουσαφίρης μιλάει για όλα στην εκπομπή του News 24/7 στους 88,6 και του Ηλία Μπενέτου "Ένα μύθο θα σας πω"”.

Ο κορυφαίος συνθέτης, στιχουργός και μουσικός Τάκης Μουσαφίρης ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή του News 24/7 στους 88,6 και του Ηλία Μπενέτου “Ένα μύθο θα σας πω” και όπως ήταν αναμενόμενο στη συνέντευξή του καθήλωσε και συγκίνησε, εξιστορώντας την ιστορία του, το ταξίδι του στο λαϊκό τραγούδι και τις συνεργασίες που είχε με κορυφαίες Έλληνες τραγουδιστές.

Όταν διηγιέσαι τη ζωή σου τι διηγιέσαι; Τους τόπους που πήγες και τους ανθρώπους που γνώρισες. Ε λοιπόν εγώ έχω στην εσωτερική μου “εκκλησία”, οι εικόνες των “αγίων” είναι εικόνες τραγουδιστών που πέρασαν από τη ζωή μου. Και πήραν τα τραγούδια μου και τα ταξίδεψαν, τα πήγαν τα σπίτια σχεδόν όλων των Ελλήνων της Γης» είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Μουσαφίρης.

Ο Ηλίας Μπενέτος αφιερώνει τη σημερινή του εκπομπή στα μεγάλα τραγούδια που μας έδωσε ο Τ. Μουσαφίρης, σε ένα μουσικό οδοιπορικό που ξεκινά από τις πρώτες επιτυχίες του και φτάνει στις ανεπανάληπτες συνεργασίες του με τον Μητροπάνο, τον Διονυσίου, τη Μαρινέλα, την Πίτσα Παπαδοπούλου και άλλα ιερά τέρατα του λαϊκού τραγουδιού.

Ακούστε το μουσικό αφιέρωμα της εκπομπής “Ένα μύθο θα σας πω” στον σπουδαίο στιχουργό πατώντας ΕΔΩ

 

Δείτε το ανανεωμένο πρόγραμμα του News 24/7 στους 88,6 αναλυτικά εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα