Μανώλης Μαυρομμάτης: Ηρθε η ώρα ο Τσίπρας να καθίσει στον πάγκο

Μανώλης Μαυρομμάτης: Ηρθε η ώρα ο Τσίπρας να καθίσει στον πάγκο
Ο Μανώλης Μαυρομμάτης στο στούντιο με τον Βασίλη Σφήνα και τον Νίκο Γιαννόπουλο

Ο θρυλικός σπορτκάστερ και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Μαυρομμάτης ήταν καλεσμένος της εκπομπής "Είσαι στον αέρα" και απάντησε για δύο ώρες ζωντανά στους ακροατές του News 24/7 στους 88,6.

Πάνω από όλα Ευρωπαίος δήλωσε ο Μανώλης Μαυρομμάτης μιλώντας στην εκπομπή “Είσαι στον αέρα” με τον Βασίλη Σφήνα και του Νίκο Γιαννόπουλο στον Νews 24/7 στους 88,6.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία τόνισε ότι υπάρχει έλλειψη ενημέρωσης στην Ελλάδα για το θέμα του Ευρωκοινοβουλίου και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στις εκλογές της 26ης Μαϊου.

Σε ερώτηση για τον Πρωθυπουργό απάντησε ως γνήσιος αθλητικός συντάκτης, επάγγελμα που τίμησε για περισσότερα από 35 χρόνια: “Αν τον συναντούσα ποτέ, θα του έλεγα ότι ήρθε η ώρα να καθίσει στον πάγκο. Και αν τον χρειαστεί ξανά ο κόουτς, που είναι πάντα ο ελληνικός λαός, τότε να το ξαναδούμε. Αφήνει πάντως μία κακή κατάσταση” τόνισε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει ότι “ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ καλός κόουτς από την πλευρά του”.

Χαρακτήρισε επιβλαβή για τα ελληνικά συμφέροντα τη Συμφωνία των Πρεσπών ενώ τόνισε ότι το μεταναστευτικό και οι συνέπειές του είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που έχει να αντιμετωπίσει ο οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ενωσης την επόμενη πενταετία.

Τέλος, αποκάλυψε ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση διενεργεί έρευνα για τον τρόπο που η Ελλάδα χρησιμοποίησε τα κονδύλια που της δόθηκαν για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα