Ο Αλέξης Τσίπρας στα γραφεία της 24MEDIA

Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και (από αριστερά προς τα δεξιά) ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της 24MEDIA Δημήτρης Μάρης, ο Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης Μάνος Χωριανόπουλος και ο CEO της 24MEDIA Νικόλας Πεφάνης.
Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και (από αριστερά προς τα δεξιά) ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της 24MEDIA Δημήτρης Μάρης, ο Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης Μάνος Χωριανόπουλος και ο CEO της 24MEDIA Νικόλας Πεφάνης. NIKOLOPOULOS/EUROKISSI

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την ραδιοφωνική του συνέντευξη στον News 24/7 στους 88,6, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της 24MEDIA. Τον υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της 24MEDIA Δημήτρης Μάρης και στελέχη του Ομίλου.

Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, την Δευτέρα 20 Μαΐου πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία της 24MEDIA με αφορμή την ραδιοφωνική του συνέντευξη στον News 24/7 στους 88.6 και τον διευθυντή του σταθμού Βασίλη Σκουρή.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της 24MEDIA Δημήτρης Μάρης, ο CEO της 24MEDIA Νικόλας Πεφάνης, ο Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης Μάνος Χωριανόπουλος μαζί με τον διευθυντή του Νews 24/7 στους 88.6, Βασίλη Σκουρή.

Τον κ. Τσίπρα συνόδευσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο συνεργάτης του πρωθυπουργού, κ. Νίκος Ανδριόπουλος.

Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της 24MEDIA Δημήτρης Μάρης.
Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της 24MEDIA Δημήτρης Μάρης. NIKOLOPOULOS/EUROKISSI
Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και (από αριστερά προς τα δεξιά) η δημοσιογράφος Έλλη Τριανταφύλλου και ο διευθυντής του News 24/7 στους 88.6 Βασίλης Σκουρής.
Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και (από αριστερά προς τα δεξιά) η δημοσιογράφος Έλλη Τριανταφύλλου και ο διευθυντής του News 24/7 στους 88.6 Βασίλης Σκουρής. NIKOLOPOULOS/EUROKISSI

Μέσα από το στούντιο του ενημερωτικού σταθμού της 24MEDIA, ο κ. Τσίπρας έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης λίγο πριν τις κρίσιμες ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο διευθυντής του News 24/7 στους 88.6 Βασίλης Σκουρής.
Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο διευθυντής του News 24/7 στους 88.6 Βασίλης Σκουρής. NIKOLOPOULOS/EUROKISSI

Η ζωντανή ραδιοφωνική συνέντευξη του πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μεταδόθηκε απευθείας και από το Νews24/7.gr.

Ακούστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας, Εκλογές 2019, Ευρωεκλογές 2019, Δημοτικές Εκλογές, Περιφερειακές Εκλογές, Δημήτρης Μάρης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας στον News 24/7 στους 88,6: Στόχος να δοθεί σύνταξη και τα Χριστούγεννα

Τσίπρας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6: Ψήφο εμπιστοσύνης στα μέτρα, ο συσχετισμός πρέπει να είναι υπέρ μας

Τσίπρας στον News 24/7 στους 88,6: Αθλιότητες όσα λέγονται για τον Κουφοντίνα και τον ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας στον News 24/7 στους 88,6: Ο Ερντογάν δεν θα αποτολμήσει έρευνες στα χωρικά ύδατα της χώρας μας

SHARE: