Ο Ν. Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1

Ο Ν. Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον δημοσιογράφο να τα βρίσκει με το κανάλι του Αμαρουσίου, αναλαμβάνοντας ρόλο άνκορμαν στο δελτίο των 19.00

Με μια λιτή ανακοίνωση της, η τηλεόραση του ΑΝΤ1, επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν τον Νίκο Χατζηνικολάου να παίρνει μετεγγραφή για τον τηλεοπτικό σταθμό και το δελτίο ειδήσεων. Ο παρουσιαστής ειδήσεων θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από την τελευταία Δευτέρα του Γενάρη.

“Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017” σημειώνει η ανακοίνωση χωρίς να δίνει καμιά επιπλέον πληροφορία. Η ενδυνάμωση του ενημερωτικού τμήματος του σταθμού έρχεται σε μια περίοδο που η μεταφορά του δελτίου μία ώρα νωρίτερα, αλλά και τα “πισωγυρίσματα” στο απογευματινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έχουν φέρει σημαντική πτώση στα νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι, το δελτίο ειδήσεων, που προβάλλεται απέναντι σε εκείνο του Alpha, δύσκολα κατορθώνει να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό. Μένει να δούμε, αν η συμφωνία του δημοσιογράφου περιλαμβάνει και άλλες εκπομπές, όπως την καθιερωμένη εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή που παρουσίαζε και στο STAR.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα