Οι Ράδιο Αρβύλα στο Youtube, θύμισαν ΑΜΑΝ

default image

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν μετά το "διαζύγιο" με τον ΣΚΑΪ. Πρεμιέρα του πρώτου διαδικτυακού επεισοδίου το βράδυ της Δευτέρας. Ποια ήταν τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας πρεμιέρα έκανε το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο του “Ράδιο Αρβύλα” που μετράει 12 χρόνια ιστορίας.

Όπως είχαν προαναγγείλει, η εκπομπή που για πρώτη φορά προβλήθηκε μέσω του Youtube, φτιάχτηκε με λιγότερα μέσα, περιείχε υλικό που είχε μαζευτεί από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο, ενώ έμπνευση και αντικείμενο θεματολογίας είχε το GNTM.  

Η γνωστή και αγαπημένη παρέα θύμισε τις παλιές καλές εποχές.  

Οι χρήστες “αγκάλιασαν” τους Ράδιο Αρβύλα, αφού τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να αναφέρουν πως τους έφεραν αναμνήσεις από τους ΑΜΑΝ. Μέσα σε μόλις λίγες ώρες οι προβολές έχουν περάσει τις 38 χιλιάδες.

Ενδεικτικά μερικά σχόλια:

“Θυμίσατε ΑΜΑΝ, μικρή ζεστή παρέα. Σας ταιριάζει αυτό το στύλ, ειδικά αν τα βίντεο είναι σκετσάκια και δεν χρειάζονται σχολιασμό”.   

“Καλή αρχή!!! Για μένα η χρονιά ξεκινάει όταν ξεκινάει και το ράδιο αρβύλα!!!! Και σε βιντεοκασέτα να βγείτε εγώ πάλι θα σας βλέπω!!!!!!!”   

“Πωω ρε φίλε μόλις μπαίνει το ιντρο για κάποιο λόγο συγκινουμαι””   

“Σας αγαπάμε πολυυυυυυυ μας λείψατε!!!!!! Νόμιζα θα ήταν live και σας περίμενα αλλά οκ δε πειράζει!! Παμεεεεεεεε” 

“Έχω κλάψει με το ενας-πανω-στον-αλλο πλανο δεν έφτασε περιμένουμε επόμενη επεισοδιαρα! Και εδώ μια χαρα παρεΐστικα είναι παιδιά!”   

Δείτε όλο το επεισόδιο:

Λήξη συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 21/01 οι Ράδιο Αρβύλα ανακοίνωσαν την επεισοδιακή λήξη της συνεργασίας τους με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.  

“Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση”, είχαν σχολιάσει χαρακτηριστικά μέσα από τον λογαριασμό τους στο Facebook.

Η “μάχη” συνεχίστηκε με απαντήσεις και από τις δύο πλευρές, λήγοντας -προς το παρόν- με μια μακροσκελή επιστολή από μεριάς των Ράδιο Αρβύλα, με την οποία “έκαψαν” τον ΣΚΑΪ, αντικρούοντας τα σενάρια που κυκλοφόρησαν εις βάρος τους. 

Οι Ράδιο Αρβύλα άφησαν οριστικά πίσω τους το κανάλι και προχωρούν αυτόνομα.
 


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα