Οι σειρές του ΑΝΤ1 και το Euro ισοπέδωσαν την τηλεθέαση του X-Factor

Οι σειρές του ΑΝΤ1 και το Euro ισοπέδωσαν την τηλεθέαση του X-Factor

Το πολυδιαφημισμένο talent show του ΣΚΑΙ συμπιέστηκε και υποχώρησε αισθητά στην τηλεθέαση, "παίζοντας" για πρώτη φορά Τρίτη και έχοντας να αντιμετωπίσει τρεις ελληνικές σειρές και έναν αγώνα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Ίντριγκες, αντεγκλήσεις από τον Θεοφάνους προς όλους, κλάματα επί σκηνής, η Κοκκίνου με όσο λιγότερα ρούχα μπορούσε, ο Ρουβάς (ΠΑΛΙ) να φωνάζει αν είμαστε έτοιμη με γυαλιά ηλίου μέσα στο στούντιο και 21.00 τη νύχτα. Το X Factor για μια ακόμη φορά είχε όλα όσα χρειαζόταν για να κάνει "νούμερα", όπως λέμε. Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, ήτοι τις δύο τηλεοπτικές σειρές του ΑΝΤ1, τη "Μουρμούρα" στον Alpha και last but not least... τον αγώνα ποδοσφαίρου για την τρίτη αγωνιστική του Euro 2016.

Μπορεί λοιπόν τα δάκρυα του Ίαν να συγκίνησαν τα twitter, δεν είχαν την ίδια επίδραση παρόλα αυτά στους τηλεθεατές. Το X-Factor βρέθηκε πίσω σε τηλεθέαση από όλες της εκπομπές του ανταγωνισμού (πλην MEGA που δεν παρουσιάζει νέο πρόγραμμα). Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 "Συμμαθητές" κατέγραψε τηλεθέαση 29%, ενώ το Μπρούσκο που ακολούθησε σημείωσε 27,3%.

Αντίστοιχα στο πρώτο μέρος του Prime Time, η Μουρμούρα στον Alpha κατέγραφε τηλεθέαση 21,7% και ο αγώνας ποδοσφαίρου Κροατία-Ισπανία 17.7%. Πίσω από όλα τα παραπάνω, το show με παρουσιαστή το Σάκη Ρουβά, με επίδοση 17%, που μπορεί μεν να είναι αρκετά πάνω από το μέσο όρο του καναλιού, υπολείπεται δε κατά πολύ των αρχικών επιδόσεων του X Factor στα πρώτα live.

Ενδεικτικό είναι πως ούτε το λεγόμενο νεανικό κοινό η εκπομπή του ΣΚΑΙ κατόρθωσε να ξεπεράσει το 20%, που δέχτηκε έντονες πιέσεις από τον ανταγωνισμό. Η τηλεθέαση του σόου μάλιστα ήταν ιδιαίτερα χαμηλή όταν προβαλλόταν απέναντι στα παραπάνω προγράμματα, με τον μέσο όρο να καταλήγει σε υψηλότερα ποσοστά, χάρη στο τελευταίο μέρος της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων που δεν "έπαιζε" απέναντι στον ανταγωνισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεθέαση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

X Factor: Η αποχώρηση-έκπληξη και η εμφάνιση της Κοκκίνου που έβαλε 'φωτιές'

SHARE:

24Media Network