Πέθανε η δημοσιογράφος Σοφία Χατζάρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Σοφία Χατζάρα
ΕΣΗΕΑ Eurokinissi

Ανακοίνωση για τον θάνατο της δημοσιογράφου εξέδωσε νωρίτερα και η ΕΣΗΕΑ. Η δημοσιογράφος πέθανε στα 51 της έτη μετά από μάχη με τον καρκίνο

Σε ηλικία 51 ετών έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Σοφία Χαντζάρα μετά από σύντομη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ανακοίνωση για τον θάνατο της δημοσιογράφου εξέδωσε νωρίτερα και η ΕΣΗΕΑ. «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο της Σοφίας Χαντζάρα, που «έφυγε» σήμερα, μετά από σύντομη σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 51 ετών», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

«Η Σοφία Χαντζάρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Μετά το τέλος των λυκειακών της σπουδών εισήχθη στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Ήταν, όμως, η δημοσιογραφία που την κέρδισε. Ξεκίνησε να εργάζεται από πολύ νωρίς, το 1988, στην εφημερίδα «Ακρόπολις» στο ελεύθερο και το αστυνομικό ρεπορτάζ. Το 1989 εργάστηκε στην εφημερίδα «ΝΙΚΗ», ως συντάκτρια του Υπουργείου Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Εν συνεχεία εργάστηκε στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του “SKAI”, στον τηλεοπτικό σταθμό “STAR CHANNEL” και την ιστοσελίδα «zougla.gr» ως παραγωγός ειδήσεων. Επίσης, διετέλεσε αρχισυντάκτρια της δορυφορικής τηλεόρασης της ΕΡΤ, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη», προσθέτει.

Τονίζει επίσης ότι «η Σοφία Χαντζάρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί της. Υπήρξε σοβαρή, συνεπής, ευγενική και διακριτική. Στο σύντομο βίο της, εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά. Με διαύγεια πνεύματος και ορθή κρίση κατάφερνε να φέρνει σε πέρας οτιδήποτε της ανατίθετο με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα».

Παράλληλα, το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει «τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στον σύζυγό της και καλό συνάδελφο Βασίλη Αδαμόπουλο, στον μονάκριβο γιο της Γιάννη και τους οικείους της».

Τέλος, ενημερώνει ότι η κηδεία της Σοφίας Χατζάρα θα γίνει την Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019 στις 13.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα