ΠΕΖΟΙ στον ΑΕΡΑ με τον Άγγελο Αντωνόπουλο

ΠΕΖΟΙ στον ΑΕΡΑ με τον Άγγελο Αντωνόπουλο
ΠΕΖΟΙ στον ΑΕΡΑ με τον Άγγελο Αντωνόπουλο

Ματιά στην πολιτιστική επικαιρότητα με δυνατή παρέα και προσκλήσεις για την παράσταση Θεσμοφοριάζουσες, στο θέατρο Πέτρας.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σκηνής, της μεγάλης και μικρής οθόνης, Άγγελος Αντωνόπουλος, προτού συναντήσει τον Μαρξ στο…Σόχο, κάνει μια στάση στο στούντιο του ραδιοφώνου NEWS 24/7 στους 88,6 για ένα καφέ εσπρέσο και μια κουβέντα de profundis για το θέατρο, την Ελλάδα, τη Μακεδονία, τον Μαρξ, τον Μπακούνιν, τον Κομμουνισμό, τον Θεό, τον έρωτα, το τάβλι,το φαγητό,το κρασί και τα γηρατιά.

Έχουμε και δεύτερη ώρα… ΠΕΖΟΙ στον ΑΕΡΑ, όμως. Από τις 3μ.μ. θα διατρέξουμε τροχάδην και εγκάρσια την πολιτιστική επικαιρότητα. Με δυνατή παρέα. Την πρόεδρο του συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων κ.Σταματία Μαρκέτου, για τις σοβαρές καταγγελίες του Συλλόγου για το μη κερδοσκοπικό σωματείο Διάζωμα του Σταύρου Μπένου και τους σοβαρούς κινδύνους που διατρέχει το ιερό της Αρτέμιδος Αγροτέρας στην Αθήνα.

Με τη διευθύντρια της Ταινιοθήκης της Ελλάδας Μαρία Κομνηνού, για το εντυπωσιακό αφιέρωμα στον Παζολίνι, που στήθηκε με την Πρεσβεία της Ιταλίας στη χώρα. Με το σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή του Ελληνογερμανικού Θεάτρου της Κολωνίας Κώστα Παπακωστόπουλο, για την παράσταση που φέρνει στο Θέατρο Τέχνης. Με την Παυλίνα Βουλγαράκη, για να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο μουσικά, λίγες μέρες πριν τη συναυλία της στο κηποθέατρο Παπάγου. Ε, και μια τζούρα από Φεστιβάλ Δράμας!

Η εκπομπή ΠΕΖΟΙ στον ΑΕΡΑ δίνει σήμερα και 5 διπλές προσκλήσεις στους ακροατές της, για την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη, που θα δοθεί  τη Δευτέρα, στις 9μ.μ., στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, με πρωταγωνιστές τους Μάκη Παπαδημητρίου, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Γιώργο Χρυσοστόμου, Νάντια Κοντογεώργη και  Ελένη Ουζουνίδου. Συντονιστείτε μαζί μας 2-4μ.μ. για τον τρόπο απόκτησής τους.

Σήμερα στις 2 το μεσημέρι , στο ΝΕWS 24/7 RADIO 88 και 6. και την  εκπομπή ΠΕΖΟΙ στον ΑΕΡΑ, με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη. Συντονιστείτε!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα