Που πήγε ο Χίος;

Που πήγε ο Χίος;

Στο Star φυσικά. Επιστρέφει δριμύτερος ο Στέφανος. Κι η Δρούζα στο κανάλι του Ταύρου, το οποίο θα παρακολουθούμε, βεβαίως, ανελλιπώς (ναι, ναι)

 
ΧΙΟΣ !

Η κλήρωση του χθεσινού λαχείου ήταν ιδανική για το STAR. Κέρδισε το πρώτο νούμερο! Ο Στέφανος Χίος υπέγραψε στο STAR και θα παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή 11.00 με 13.00. Αυτά είναι νέα. Κλείσε τους το τηλέφωνο στη μούρη δεν ξέρουν τι λένε, χτύπα το χέρι στο γραφείο, θύμωσε, εξοργίσου, δείξε τους ποιος κάνει κουμάντο. Μας έλειψες
Στέφανε.




STAR

Εκτός του Χίου, με το κανάλι του Ταύρου υπέγραψε και η Άννα Δρούζα. Θα παρουσιάζει 2ωρη καθημερινή, απογευματινή εκπομπή. Πως την άφησαν στην κρατική τηλεόραση και τους έφυγε…




Αξίζει να τη δεις

Η Τατιάνα Στεφανίδου ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 για ακόμα 2 χρόνια. Τα κελεπούρια τα κρατάς.




Έρωτας

Η καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, ‘Έρωτας’, ρίχνει αυλαία για την τωρινή σεζόν με 2 επεισόδια αύριο Παρασκευή. Το ένα θα προβληθεί στις 19.00 και το άλλο στις 21.00 μετά τις ειδήσεις.




ΕΤ

Ως μεγάλη επιτυχία του Ελεύθερου Τύπου πρέπει να χρεωθεί η
συνέντευξη του Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου στην εφημερίδα. Ο καθένας μπορεί να βγάλει όση χολή θέλει αλλά αυτή είναι η αλήθεια.




Δελτίο Τύπου

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» και με δ.τ. “ALTER CHANNEL” διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο δημοσιεύματα οικονομικού τύπου για πιθανή μεταβίβαση των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού “ALTER CHANNEL” και καλεί το επενδυτικό κοινό να στηρίζει τις επενδυτικές επιλογές του στις επίσημες ανακοινώσεις –δελτία τύπου της Εταιρείας και των αρμοδίων οργάνων της και όχι σε φήμες, διαδόσεις ή ανεπίσημα δημοσιεύματα.




10.000 BC

Η νέα ταινία του Ρόλαντ Έμεριχ, ‘10.000 BC’ θα προβληθεί στους κινηματογράφους του χρόνου. Πρόκειται για ταινία επικού χαρακτήρα και θυμίζει Apocalypto αλλά σε πιο χολιγουντιανό. Δείτε
εδώτο τρέιλερ.




The summer of my LifO

Κυκλοφόρησε σήμερα στην Αθήνα ο καλοκαιρινός οδηγός της LIFO, ‘Summer Guide’. 28 ελληνικοί προορισμοί, φεστιβάλ, βιβλίο, survival guide. Βέβαια το ότι το καλοκαιρινό τεύχος δεν έχει έστω και μια κουβέντα του Νίκου Τσεπέτη, μια θλίψη μας την προκάλεσε.




Free Press

Λογικά οι Athens Voice και LifO με τους ‘Summer Guide’ τους μας χαιρέτησαν για το καλοκαίρι.




Κρουζ

Μετά τους Sidney Lumet, Robert De Niro, Richard Gere, Al Pacino, Sidney Poitier, Julia Roberts και James Stewart, το ΜΟΜΙ ( Museum of the Moving Image) της Ν. Υόρκης θα βραβεύσει τον Tom Cruise για την προσφορά του στην 7η τέχνη.




Νέες κινηματογραφικές ταινίες


Transformers – Νταλίκες που γίνονται ρομπότ και στο βάθος η Μέγκαν Φοξ.


88 Minutes – Αστυνομικό θρίλερ σε πραγματικό χρόνο, με τον Αλ Πατσίνο.


Ο κολλητός μου – Γαλλική κομεντί με τον Ντανιέλ Οτέιγ.


Μια υπέροχη μέρα – Κοινωνική από το Λίβανο.


Premonition – Θρίλερ με την Σάντρα Μπούλοκ.


Το κτήνος – Γαλλική ερωτική του 1975, με ένα τέρας.


Family Hero – Γαλλική με τις Εμανουέλ Μπεάρ και Κατρίν Ντενέβ.




Φωτό της ημέρας

Τι φοράει η Κινέζα; Για να βοηθήσουμε, η φωτογραφία είναι από Έκθεση στο Πεκίνο για την Υγεία και την Αναπαραγωγή.




Π.Β.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα