Σοφία Παπαϊωάννου, Νίκος Άγουρος και Παύλος Τσίμας στη Ηuffington Post Greece

Σοφία Παπαϊωάννου, Νίκος Άγουρος και Παύλος Τσίμας στη Ηuffington Post Greece

Η Huffington Post Greece ανακοινώνει τους επικεφαλής του δημοσιογραφικού της τμήματος

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη λειτουργίας της Ηuffington Post Greece, η 24ΜEDIA, media partner της ελληνικής έκδοσης, ανακοίνωσε τους επικεφαλής του δημοσιογραφικού της τμήματος.

Καθήκοντα Εditorial Director της Huffington Post Greece αναλαμβάνει η Σοφία Παπαϊωάννου. Δημοσιογράφος με ξεχωριστή διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, η Σοφία Παπαϊωάννου αυτή την περίοδο παρουσιάζει στην τηλεόραση του ALPHA την εβδομαδιαία εκπομπή «360 μοίρες». Η Σοφία Παπαϊωάννου, με μεταπτυχιακές σπουδές στη δημοσιογραφία στο NYU, υπήρξε για 13 χρόνια αρχισυντάκτρια και συμπαρουσιάστρια δημοφιλών εκπομπών ερευνητικής δημοσιογραφίας. Στο πλαίσιο αυτό, ταξίδεψε ανά τον κόσμο, εξασφαλίζοντας αποκλειστικές συνεντεύξεις για ζητήματα ελληνικού ενδιαφέροντος. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Κρυμμένο στο Αιγαίο», που εκδόθηκε το 2011. 

Ο Νίκος Άγουρος, με θητεία στη Διεύθυνση Σύνταξης του μηνιαίου περιοδικού VIMAMEN αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθυντή Σύνταξης ενώ ο Παύλος Τσίμας καταξιωμένος δημοσιογράφος με 35ετή πορεία στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα αναλαμβάνει Σύμβουλος Έκδοσης. 

H Huffington Post αποτελεί μια ψηφιακή πλατφόρμα, όπου συνυπάρχουν και αρθρογραφούν γνωστοί και άγνωστοι στο ευρύ κοινό άνθρωποι, αρκεί να έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν, πλαισιωμένοι από μια βραβευμένη με Πούλιτζερ ερευνητική δημοσιογραφική ομάδα με συνεργάτες παγκοσμίως. Η Huffington Post Greece, θα παράγει πρωτογενές ειδησεογραφικό περιεχόμενο, θα αναδεικνύει τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες που μπορεί να βρει κάποιος στο διαδίκτυο και θα συνδέει τους αναγνώστες με εξαιρετικές πηγές πληροφόρησης από όλο τον κόσμο.

Η επιτελική αυτή ομάδα, δίνοντας έμφαση στη δημοσιογραφική έρευνα, θα πλαισιώνεται από μια αρχικά 20μελή δημοσιογραφική ομάδα που θα παράγει ειδησεογραφικό περιεχόμενο σε ποικίλες μορφές (ρεπορτάζ, βίντεο, ακουστικά αρχεία, κείμενα γνώμης, blogs κ.α.), σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν καταστήσει διεθνώς την Huffington Post σημείο αναφοράς στη ψηφιακή ενημέρωση και επικοινωνία.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της 24MEDIA και εκ των μετόχων της Huffington Post Greece κ. Δημήτρης Μάρης δήλωσε σχετικά «Η ομάδα που συστάθηκε για την στελέχωση της Huffington Post Greece έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό και γνώρισμα που καταδεικνύει και τον στόχο μας. Έμφαση στην ερευνητική δημοσιογραφία και στη δημιουργία ποιοτικού και ενδιαφέροντος πρωτογενούς περιεχομένου. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το καινοτόμο μοντέλο της Huffington Post θα πετύχει και στην Ελλάδα και ανυπομονούμε για την έναρξη λειτουργίας της σε λίγες ημέρες».

SHARE:

24Media Network