Στην κορυφή το MEGA, τέταρτο το ALTER

default image


Spider-man 3

Δύο τα ρεκόρ που έχει σπάσει προς το παρόν η 3η συνέχεια των ταινιών Spider-man. Είναι η ταινία που “άνοιξε” στο μεγαλύτερο αριθμό αιθουσών (4.252) στις ΗΠΑ, ενώ και οι εισπράξεις της πρώτης μέρας προβολής έφεραν στα ταμεία 59 εκατ. δολάρια, αφήνοντας 2η στη λίστα τη δεύτερη συνέχεια των Πειρατών της Καραϊβικής (55,8). Φαίνεται λοιπόν πως πλέον κάθε χρόνο στη βιομηχανία του σινεμά, κάποιο blockbuster θα ρίχνει από την κορυφή των εισπράξεων το προηγούμενο.

Rolling Stone
Τα 40 του χρόνια έκλεισε το ιστορικό μουσικό περιοδικό ‘ Rolling Stone’.

Pixar

Μετά τα Toy Story, A Bug’s Life, Toy Story 2, Monsters, Inc, Finding Nemo, The Incredibles, Cars, το επόμενο θαύμα της Pixar ονομάζεται ‘ Ratatouille’ και αναμένεται να είναι καταπληκτικό.

Φήμες;

Σύμφωνα με τη New York Post, η Microsoft είναι διατεθειμένη να ξαναπροσπαθήσει να εξαγοράσει τη Yahoo, μια και φαίνεται πως είναι ο μοναδικός τρόπος να αντιμετωπίσει τον κολοσσό Google. Πριν μερικούς μήνες η Microsoft είχε έρθει σε συζητήσεις με τη Yahoo αλλά δεν επήλθε συμφωνία. Οι αναλυτές της Wall Street εκτιμούν ότι η τιμή της Yahoo είναι 50 δισ. δολάρια.

Τηλεθέαση
Σταθερότητα παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες στα νούμερα τηλεθέασης των καναλιών. Την εβδομάδα 23 με 29 Απριλίου, το MEGA ήταν πάλι πρώτο με 19,3%. Ακολούθησαν, ΑΝΤ1 με 17,1%, ALPHA με 13,5%, ALTER με 11,6%, STAR με 10,3%, ΝΕΤ με 9,1% (σύμφωνα με την AGB). Τα συμπεράσματα είναι πως δύσκολα πλέον απειλείται το Mega και πως ο Χατζηνικολάου και η Πάνια έκαναν τη διαφορά για το Alter που πλέον έχει εδραιωθεί στην 4η θέση.

Τελικός Κυπέλλου
Μπορεί ο Κώστας Καπάταης να μην ήταν γουρλής, πάντως τη μετάδοση του τελικού την έκανε εξαιρετικά.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή, το Βήμα πέρασε στην πρώτη θέση, όσο αφορά τις πωλήσεις, με 210 χιλ. φύλλα. Το Θέμα είχε 203 και η Ελευθεροτυπία 180. Καθημερινή και Έθνος είχαν 176 και 171 αντίστοιχα.

Έθνος
Τα 14 χρόνια κλείνει αυτή την εβδομάδα το ένθετο περιοδικό του Έθνους της Κυριακής, ‘TV Έθνος’. Πολλές ευχές.

Καλλιστεία
Ποσοστό τηλεθέασης 38,4% έκανε ο διαγωνισμός ομορφιάς του ΑΝΤ1. Εδώ οι λεπτομέρειες για τον “αθάνατο θεσμό”.

Παρόν
Λόγω των επικείμενων αλλαγών στη μορφή της κυριακάτικης εφημερίδας ‘Το Παρόν’, το ένθετο περιοδικό ‘δες’ για μερικούς μήνες, αρχίζοντας από σήμερα, δεν είναι αυτόνομο αλλά έχει αφομοιωθεί από την εφημερίδα (3 σελίδες). Καλό φρεσκάρισμα.

Φωτό της ημέρας
Royal vs Sarkozy.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα