Στο αυτόφωρο μονομελές πρωτοδικείο Κουρτάκης και Τζένος

ΑΘΗΝΑ-Στο Αυτόφωρο Μονομελές θα παρουσιαστούν σήμερα για να δικαστούν για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης ο  εκδότης των΄΄Παραπολιτικών'' Γιάννης Κουρτάκης και ο  Διευθυντής του Ομίλου Παναγιώτης Τζένος.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
ΑΘΗΝΑ-Στο Αυτόφωρο Μονομελές θα παρουσιαστούν σήμερα για να δικαστούν για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης ο εκδότης των΄΄Παραπολιτικών'' Γιάννης Κουρτάκης και ο Διευθυντής του Ομίλου Παναγιώτης Τζένος.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Προκαταρκτική εξέταση για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης που αποδίδει στους Γ. Κουρτάκη και Π. Τζέννο, ο Π. Καμμένος, διέταξε ο εισαγγελέας

Προκαταρκτική εξέταση για την απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης που κατήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η έρευνα έχει σαν στόχο να διαπιστωθεί η βασιμότητα όσων αναφέρονται στη μήνυση κατά του εκδότη της εφημερίδας "Παραπολιτικών", Γιάννη Κουρτάκη, και του διευθυντής σύνταξης Παναγιώτη Τζένου.

Ήδη από εχθες ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και σήμερα αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεράσπιση αναμένεται να αιτηθεί τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσει τους ισχυρισμούς τους.

Ο κ. Καμμένος υποστηρίζει πως οι δύο δημοσιογράφοι εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον του χρησιμοποιώντας το ανήλικο παιδί του, προκειμένου ο ίδιος να αποσύρει κατηγορίες σε βάρος τους για ποσά που φαίνεται να έλαβαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αντιδράσεις για τη σύλληψη του εκδότη και του διευθυντή των 'Παραπολιτικών'

SHARE: