Θρήνος στο Big Bang Theory: Πέθανε η μαμά του Howard

Θρήνος στο Big Bang Theory: Πέθανε η μαμά του Howard

Η χαρακτηριστική φωνή του Bing Bang Theory, η ηθοποιός Carol Ann Susi, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 62 ετών

"Howard!" ακουγόταν να φωνάζει στον τηλεοπτικό της γιο, η ηθοποιός Carol Ann Susi, στη δημοφιλή σειρά "Bing Bang Theory".

Παρόλο που δεν την είδαμε ποτέ να εμφανίζεται αυτοπροσώπως, η φωνή της αποτελούσε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά gags της σειράς.

Σε ηλικία μόλις 62 ετών, η Carol Ann Susi έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της αλλά και τους συναδέλφους της στην ομάδα παραγωγής του επιτυχημένου σήριαλ του CBS, που διανύει την 8η σεζόν του.

"H οικογένεια του Big Bang Theory, έχασε ένα από τα αγαπημένα μέλη της με το θάνατο της Carol Ann Susi", ανέφερεται στην ανακοίνωσή της Warner Bros, που συνυπογράφουν οι παραγωγοί Chuck Lorre, Steve Molaro και Bill Prady.

"Καθώς οι θεατές δεν την έβλεπαν, ο χαρακτήρας της κυρίας Wolowitz απέκτησε ένα μυστήριο κατά τη διάρκεια των 8 σεζόν του σόου. Αυτό που δεν αποτελούσε μυστήριο, ωστόσο, είναι η αμεσότητα, το ταλέντο και το κωμικό ένστικτο της Carol Ann's, τα οποία ήταν ολοφάνερα σε κάθε αξέχαστη εμφάνισή της.

Εκτός όμως από το ταλέντο της. H Carol Ann ήταν μια συνεχής πηγή χαράς και ευγένειας για όλους μας.

Τα βαθιά μας συλληπτήρια στην οικογένειά της, η σκέψη μας είναι μαζί τους, θα μας λείψει πολύ", καταλήγει η ανακοίνωση.

Η Carol Ann Susi έχει συμπρωταγωνιστήσει και σε άλλες επιτυχημένες σειρές, όπως το "Παντρεμένοι με Παιδιά" και το "Grey's Anatomy"

Πηγή: People

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τα 7 άλυτα μυστήρια του "Big Bang Theory"

SHARE:

24Media Network