Τηλεθέαση-Κάνε ότι κοιμάσαι: Πόσο έκανε η πρεμιέρα της νέας σειράς

Τηλεθέαση-Κάνε ότι κοιμάσαι: Πόσο έκανε η πρεμιέρα της νέας σειράς
Κάνε ότι κοιμάσαι Youtube

Τα νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψε η νέα ψυχολογική σειρά της ΕΡΤ "Κάνε ότι κοιμάσαι", η οποία έκανε πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (12/09) η πολυαναμενόμενη σειρά “Κάνε ότι κοιμάσαι” της ΕΡΤ, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η ανατρεπτική ψυχολογική σειρά μυθοπλασίας, έχει ιδιαίτερα αναπτυγμένο το στοιχείο του κοινωνικού νουάρ και περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό καστ, έκανε αίσθηση με το πρώτο διπλό της επεισόδιο και συγκέντρωσε θετικές αντιδράσεις από τους τηλεθεατές στο Twitter.

Το “Κάνε ότι κοιμάσαι” είναι μία από τις πολλές ελληνικές σειρές που θα προβάλλει η ΕΡΤ φέτος, η οποία έχει επενδύσει σημαντικά στη μυθοπλασία.

Η σειρά αποτελεί μία από τις πρώτες που έκαναν πρεμιέρα αυτές τις μέρες, ενώ από την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσουν πολλά καινούργια προγράμματα που θα προβάλλονται στην prime time ζώνη και ο ανταγωνισμός θα ειναι σίγουρα μεγάλος.

Το βράδυ της Δευτέρας (12/09) το “Κάνε ότι κοιμάσαι” δεν είχε αντίπαλο, καθώς “απέναντι” δεν υπήρχαν ακόμη οι καινούργιες σειρές.

Συγκεκριμένα, η σειρά κατέγραψε τηλεθέαση 11,4% στο δυναμικό κοινό και 12,4% στο γενικό σύνολο.

Η σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο, που προβάλλεται, επίσης, στην ΕΡΤ κατέγραψε 6,3% και στα δύο πεδία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα