Τηλεθέαση: “Κονταροχτυπήθηκαν” GNTM και Άγριες Μέλισσες

Τηλεθέαση: “Κονταροχτυπήθηκαν” GNTM και Άγριες Μέλισσες
Άγριες Μέλισσες / GNTM ANT1 / Youtube

Το βράδυ της Δευτέρας η μεγαλύτερη μερίδα των τηλεθεατών προτίμησε το GNTM και τις Άγριες Μέλισσες. Ποιο, όμως, από τα δύο προγράμματα κατάφερε να κερδίσει τη μάχη τηλεθέασης και την καρδιά του κοινού;

Απίστευτη μάχη τηλεθέασης δόθηκε το βράδυ της Δευτέραε ανάμεσα στα δύο δυνατά τηλεοπτικά προγράμματα της φετινής σεζόν, του ριάλιτι μόδας του Star που παρακολουθούμε για δεύτερη συνεχή χρονιά και της νέας δραματικής σειράς εποχής του ANT1, που έχει καθηλώσει τους θεατές. 

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM πραγματοποιήθηκε το makeover των κοριτσιών και οι τηλεθεατές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις αλλαγές στα κουρέματα και τα χτενίσματά τους, αλλά και τις αντιδράσεις τους. Έτσι, το ριάλιτι σημείωσε 19,8% στο γενικό σύνολο και 26,6% στο δυναμικό κοινό.

Ωστόσο, οι συγκλονιστικές “Άγριες Μέλισσες” με τις καταιγιστικές εξελίξεις τους, φαίνεται πως κέρδισαν περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό. Η δραματική σειρά κατάφερε να σημειώσει το πολύ καλό νούμερο του 28,2% στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό απέσπασε το ίδιο ποσοστό με το GNTM, δηλαδή 26,6%.

Γενικό σύνολο

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 28,2%

GREECE’S NEXT TOP MODEL 19,8%

Δυναμικό κοινό

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 26,6%

GREECE’S NEXT TOP MODEL 26,6%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα