Τηλεθέαση: Πόσο έκανε το “Πρωινό” χωρίς τη Δούκισσα Νομικού

Τηλεθέαση: Πόσο έκανε το “Πρωινό” χωρίς τη Δούκισσα Νομικού
Ο Γιώργος Λιάγκας στο "Πρωινό" GLOMEX

Υψηλά νούμερα τηλεθέασης για τον Γιώργο Λιάγκα, την ημέρα που ανακοίνωσε και επίσημα πως η Δούκισσα Νομικού έχει αποχωρήσει από το "Πρωινό". Τα νούμερα τηλεθέασης των πρωινών εκπομπών.

Οριστικά αποχώρησε η Δούκισσα Νομικού από την εκπομπή “Πρωινό”, κάτι που έγινε γνωστό μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, πολύς ήταν ο κόσμος που περίμενε την αντίδραση του παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργου Λιάγκα και το πώς θα αποχαιρετούσε την συνεργάτιδά του on air.

Το πρωί της Δευτέρας (26/09), ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε την εκπομπή του λέγοντας: “Λοιπόν, τώρα πρέπει να πούμε κάτι. Να πούμε… Όπως γνωρίζετε, έγινε γνωστό το Σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ό,τι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Από ό,τι ξέρουμε θα παραμείνει στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει, το αξίζει. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1, γιατί εμπράκτως στηρίζει πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή. Και θέλουμε να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους”.

Την Δευτέρα (26/09) η εκπομπή “Πρωινό” κατάφερε να σημειώσει ποσοστά τηλεθέασης 13.6% στο δυναμικό κοινό και 14.3% στο γενικό σύνολο, ξεπερνώντας τόσο την Φαίη Σκορδά όσο και την Κατερίνα Καινούργιου. Το “Πρωινό μας” στον ΣΚΑΙ κατέγραψε ποσοστά 10.5% και 13.5%, η “Super Katerina” στον Alpha 12.4% και 13.3%, ενώ η Δανάη Μπάρκα με το “Πάμε Δανάη” 10.9% και 11.6%.


Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

Δυναμικό κοινό

Το Πρωινό 13.6%

Super Κατερίνα 12.4%

Πρωινό μας 10.5%

Πάμε Δανάη 10.9%

Γενικό σύνολο

Το Πρωινό 14.3%

Πρωινό μας 13.5%

Super Κατερίνα 13.3%

Πάμε Δανάη 11.6%

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα