Τηλεθέαση: Ψηλά η Καινούργιου – Ανατροπή με Λιάγκα και Σκορδά

Τηλεθέαση: Ψηλά η Καινούργιου – Ανατροπή με Λιάγκα και Σκορδά
Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά ALPHA, ANT1, ΣΚΑΙ

Τι νούμερα κατέγραψαν οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές την Τρίτη (12/09), μία μέρα μετά από την πρεμιέρα τους. Ποιοι ανέβηκαν και ποιοι κατέβηκαν στην κατάταξη.

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν, με τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές των καναλιών να κάνουν πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας (11/09).

Σε αρκετές εκπομπές φέτος πραγματοποιήθηκαν αλλαγές στη σύσταση των ομάδων, ενώ οι κυριότερες τροποποιήσεις έγιναν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, που επέστρεψε με το όνομα “Fay’s Time” στον ΣΚΑΙ και με νέα ώρα, η οποία “αγγίζει” τα όρια της μεσημεριανής ζώνης.

Την ίδια στιγμή, η εκπομπή “Πάμε Δανάη” στο MEGA βρέθηκε εκτός ανταγωνισμού, καθώς η πρεμιέρα της πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη (13/09), το πρωί.

Τα νούμερα τηλεθέασης των πρεμιέρων ήταν το πρώτο “crash test” και ανέδειξαν την εκπομπή “Super Katerina” νικήτρια.

Όπως βλέπουμε παρακάτω, στη λίστα για την τηλεθέαση της Τρίτης (12/09), η Κατερίνα Καινούργια παρέμεινε ψηλά στο δυναμικό κοινό, “χάνοντας” κόσμο στο γενικό σύνολο, όπου βρέθηκε υψηλότερα ο Γιώργος Λιάγκας με το “Πρωινό”. Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά ανέβηκε στο δυναμικό κοινό, ενώ έμεινε στα ίδια στο γενικό σύνολο. Οι υπόλοιπες εκπομπές, σημείωσαν πάνω – κάτω παρόμοια νούμερα με την πρεμιέρα τους.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

Δυναμικό κοινό

Super Katerina 15,9%

Happy Day 15%

Το Πρωινό 9,5%

Breakfast@Star 13%

Πρωίαν σε είδον 6,4%

Fay’s Time 10,7%

Γενικό σύνολο

Super Katerina 13%

Happy Day 13,1%

Το Πρωινό 15,1%

Breakfast@Star 7,8%

Πρωίαν σε είδον 4,3%

Fay’s Time 7,6%

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα