Τηλεθέαση: Σάρωσε ο “Σασμός” στον Alpha

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο “Σασμός” στον Alpha
Στιγμιότυπο από τη σειρά "Σασμός". glomex

Ο "Σασμός" συγκλόνισε τους τηλεθεατές στην πρεμιέρα της Δευτέρας (06/09). Τι νούμερα σημείωσε η νέα δραματική σειρά του Alpha.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (06/09) ο “Σασμός”, η νέα δραματική σειρά του Alpha, που αποτελεί μία ιστορία για το πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα.

Οι τηλεθεατές ενθουσιάστηκαν με την πρεμιέρα και σχολίασαν θετικά τη σειρά, ενώ το #σασμός ήταν πρώτο trend στο twitter κατά τη διάρκεια προβολής της πρεμιέρας.

Σασμός: Η τηλεθέαση της πρεμιέρας

Ο “Σασμός” στην χθεσινή του πρεμιέρα φαίνεται πως έκανε τους τηλεθεατές να μείνουν καρφωμένοι στους δέκτες τους, καθώς σημείωσε 26,2% στο γενικό σύνολο, φτάνοντας, μάλιστα, σε τέταρτο μέχρι το 33,3%.

Την ίδια ώρα στο δυναμικό κοινό, η νέα σειρά του Alpha είχε μέσο όρο 29,2% και έφτασε μέχρι και το 37,7% σε τέταρτο προβολής.

Η υπόθεση της σειράς “Σασμός”

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο “Σασμό”;

Σασμός: Κρητική λέξη με σπουδαία έννοια. Είναι η συμφιλίωση των δύο αντιμαχόμενων για να μη συνεχιστεί η αιματηρή αναμέτρηση της βεντέτας. Το “φίλιωμα”. To “φτιάξιμο”. Το “σιάξιμο”. Το άτυπο εθιμοτυπικό τελετουργικό για το τέλος μιας βεντέτας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα