Το album “Πρώτες Λέξεις” με Μάλαμα – Μποφίλιου, οδηγός για τις τηλεοπτικές σειρές του χειμώνα και “Η κουζίνα των Αγίων”

Το album “Πρώτες Λέξεις” με Μάλαμα – Μποφίλιου, οδηγός για τις τηλεοπτικές σειρές του χειμώνα και “Η κουζίνα των Αγίων”

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής κυκλοφορεί και αυτήν την Κυριακή με τρεις ξεχωριστές προσφορές

Mην χάσετε το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής! Στην ειδική έκδοση των 4,25 ευρώ μοναδικές προσφορές και αυτήν την Κυριακή.

Όλο το album “Πρώτες Λέξεις”

Μία μοναδική μουσική συνάντηση στο Έθνος της Κυριακής! Το album “Πρώτες Λέξεις”, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά τραγουδιών του Θέμη Καραμουρατίδη και του Οδυσσέα Ιωάννου. Ενας συμπαγής κύκλος δέκα τραγουδιών με τις ερμηνείες του Σωκράτη Μάλαμα και της Νατάσσας Μποφίλιου.Οι δύο αντιπροσωπευτικές φωνές του σύγχρονου τραγουδιού βρίσκονται για πρώτη φορά στα ίδια «αυλάκια» ενός δίσκου.

Τόσο στα τραγούδια που ερμηνεύει ο καθένας ξεχωριστά, όσο και στο μοναδικό που μοιράζονται («Το ποτάμι»), ακούγονται οικείοι αλλά και  διαφορετικοί, αποκαλύπτοντας τις ερμηνευτικές τους δυνατότητες.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Οδυσσέας Ιωάννου, φτιάχνουν στις «Πρώτες Λέξεις» έναν δίσκο σαν αυτούς που αγάπησαν από τις παλαιότερες εποχές του τραγουδιού, που κεντρικά πρόσωπα ήταν ο συνθέτης και ο στιχουργός.

Είναι ένα σύνολο τραγουδιών που φέρει την ισχυρή τους σφραγίδα και έχει την ευλογία να ερμηνεύεται από δύο σπάνιους ερμηνευτές που τραγουδούν με δύναμη και τρυφερότητα.

Το εικαστικό του εξωφύλλου φιλοτέχνησε η ζωγράφος Έφη Βεργίδη.

Oδηγός για τις ξένες σειρές του χειμώνα

Επιπλέον, ο απόλυτος οδηγός για τις ξένες σειρές του χειμώνα που δεν πρέπει να χάσετε με την υπογραφή του PopCode.gr. Ενημερωθείτε για όλες τις ξένες τηλεοπτικές σειρές που έρχονται τους επόμενους τρεις μήνες (Δεκέμβριος-Φεβρουάριος) και πότε θα προβληθούν στη χώρα μας. Η ομάδα του PopCode δημιούργησε τον απόλυτο οδηγό για όλους εσάς που παρακολουθείτε ανελλιπώς τηλεοπτικές σειρές. Μην τον χάσετε!

“Η κουζίνα των Αγίων”  – 100 συνταγές για όλες τις γιορτές του χρόνου

Μαζί και το βιβλίο μαγειρικής “Η κουζίνα των Αγίων”  – 100 συνταγές για όλες τις γιορτές του χρόνου. Τι τρώμε του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Γεωργίου; Με ποιο ψωμί γλυκαίνουμε την Παναγία στη γιορτή της;

Γιατί ο Άγιος Ανδρέας θέλει τηγανητά; Ποιον Άγιο λέμε και “Ντολμαδά” αλλά και “Σφουγγάτο”; Γιατί του Προφήτη Ηλία κάνουμε λαδομαγειρέματα; Ποια Αγία λατρεύει τα ξεροτήγανα και τις μυζηθρόπιτες;

Όλοι σχεδόν οι Άγιοι του ορθόδοξου εορτολογίου έχουν τις σπεσιαλιτέ τους, γνωστές και άγνωστες, όπως οι μεγάλες μέρες της Χριστιανοσύνης -Χριστούγεννα, Πάσχα, Δεκαπενταύγουστος- έχουν τις δικές τους.

Κάθε Κυριακή πάρτε το Έθνος στα χέρια σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα