Το συγκινητικό "αντίο" του ΑΝΤ1: MEGA θα λείψεις σε όλους

Το συγκινητικό "αντίο" του ΑΝΤ1: MEGA θα λείψεις σε όλους

Η συγκινητική βαθιά υπόκλιση του ΑΝΤ1 στον MEGA-λο ανταγωνιστή του μέσα από ένα σποτάκι που έπαιξε λίγες ώρες μετά το "μαύρο". Το μήνυμα των εργαζομένων του σταθμού προς τους συναδέλφους τους που μένουν άνεργοι.

Τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου υλοποιήθηκε το "μαύρο" της DIGEA στο MEGA, σηματοδοτώντας ένα τέλος εποχής για την ελληνική ιδιωτική τηλεόραση.

Το MEGA άρχισε να λειτουργεί στις 20 Νοεμβρίου 1989 στις 15:00 το μεσημέρι. Ήταν το πρώτο ιδιωτικό κανάλι που εξέλαβε άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα και το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της Ελλάδας που εξέπεμψε τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ο Antenna TV (ANT1 σήμερα) Ιδρύθηκε το 1989 και εξέπεμψε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 31 Δεκεμβρίου 1989, αποτελώντας τον βασικό ανταγωνιστή του "Μεγάλου Καναλιού" επί σειρά ετών.

Λίγες ώρες μετά το "μαύρο", ο ΑΝΤ1 έπαιξε ένα τηλεοπτικό σποτ, το οποίο ήταν το δικό του "αντίο".  "MEGA θα λείψεις σε όλους" είναι το βασικό μήνυμα.

"29 χρόνια πριν ξεκινήσαμε μαζί, πορευτήκαμε πλάι-πλάι, αλλά και ο ένας απέναντι στον άλλο. Ανταγωνιστήκαμε, συνεργαστήκαμε, κερδίσαμε, χάσαμε, όλα στο πρόγραμμα. MEGA θα λείψεις σε όλους. MEGA σε ευχαριστούμε όλοι", είναι το μήνυμα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Η Ρίτσα Μπιζόγλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Κυριακής, μετέδωσε και το μήνυμα των εργαζομένων του σταθμού προς τους συναδέλφους τους:

"Στις 02:11 τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε οριστικά αυλαία στο Mega, 29 χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του. Το Μεγάλο Κανάλι σταμάτησε να εκπέμπει από την Digea την ώρα προβολής των Απαράδεκτων, μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Έως την τελευταία στιγμή οι εργαζόμενοι ήταν στο κοντρόλ του σταθμού μέχρι να πέσει μαύρο στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε το Mega κι εμείς οι εργαζόμενοι στον ΑΝΤ1. Δώσαμε τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της ψυχαγωγίας όλα αυτά τα χρόνια ως απέναντι κανάλια με σεβασμό στους τηλεθεατές. Η σκέψη μας είναι δίπλα σε όλους τους συναδέλφους που έμειναν άνεργοι. Αντίο Mega!", είπε η Ρίτσα Μπιζόγλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μαύρο στο MEGA, MEGA
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Όταν η 17 Νοέμβρη χτύπησε το MEGA - Τι έλεγε ο Κουφοντίνας στη δίκη

Mega: Ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές αποχαιρετούν το μεγάλο κανάλι

MEGA: Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης λίγο πριν πέσει το "μαύρο"

MEGA: Οι εργαζόμενοι την ώρα που έπεσε το μαύρο

Βίντεο: Η στιγμή που πέφτει το μαύρο στο MEGA

MEGA: Tέλος εποχής για το Μεγάλο Κανάλι

SHARE:

24Media Network