Τσαλίκης – ΣΚΑΙ: Τέλος σε μια συνεργασία που δεν πρόλαβε να αρχίσει

Τσαλίκης – ΣΚΑΙ: Τέλος σε μια συνεργασία που δεν πρόλαβε να αρχίσει
ΣΚΑΙ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΣΚΑΙ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - PAPADAKIS PRESS

Εκτός παρουσίασης "Big Brother" ο Γιώργος Τσαλίκης. Διέκοψε την συνεργασία του με τον τραγουδιστή ο ΣΚΑΙ. Τι λένε οι δύο πλευρές.

Διακόπηκε, τελικά, η συνεργασία του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, πριν καν ξεκινήσει.

Ο διάσημος τραγουδιστής επρόκειτο να παρουσιάσει το “Big Brother” και, ενώ τηρούσε σιγήν ιχθύος όλο το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τα επαγγελματικά του σχέδια, προχώρησε πρόσφατα σε μια μεγάλη αποκάλυψη, δηλώνοντας πως ο ίδιος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του ριάλιτι εγκλεισμού.

Οι ιθύνοντες του καναλιού φαίνεται πως δυσαρεστήθηκε από τις κινήσεις του Γιώργου Τσαλίκη και αποφάσισε να μην προχωρήσει τη συνεργασία τους.

Τι δηλώνει ο ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7 και βάσει της επικοινωνίας που είχε με τον σταθμό, παρά το γεγονός ότι υπήρξε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον κύριο Γιώργο Τσαλίκη, ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να μην προχωρήσει, καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά, όπως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Η απάντηση του τραγουδιστή

Η εκπομπή “Ευτυχείτε” επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε τα εξής:

“Δεν υπάρχει κανένας όρος στο συμβόλαιο, που να του απαγορεύει να μιλήσει για το περιεχόμενο της εκπομπής που θα παρουσίαζε. Δεν κάλεσε εκείνος τους δημοσιογράφους σε ανακοινώσεις αλλά ρωτήθηκε μετά από δημοσιεύματα που τον ήθελαν εκτός Big Brother, αναφέροντας ότι άλλοι παρουσιαστές παίρνουν τη θέση του. Στα 22 χρόνια που βρίσκεται στη σόουμπιζ, δεν έχει διαρρεύσει ποτέ το παραμικρό για καμία συμφωνία και δεν το έκανε αυτή τη φορά. Προφανώς, ο ΣΚΑΪ θέλει να διορθώσει το σοβαρό λάθος που έκανε στη συμφωνία που υπέγραψε με τον τραγουδιστή και προσπαθεί επικοινωνιακά να τον πλήξει. Ο Γιώργος Τσαλίκης θα προσφύγει στα δικαστήρια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα