Το Facebook αποφάσισε να αλλάξει όνομα στο Instagram και το WhatsApp - Πώς θα λέγονται

Social Media
Social Media 123RF

Την Παρασκευή το Facebook επιβεβαίωσε ότι η ανεξάρτητη εποχή των δύο εφαρμογών έφτασε στο τέλος της. Οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν ότι η ιδιοκτησία των εφαρμογών από το Facebook θα καταστεί σαφέστερη. Και.. πιο σαφής δεν γίνεται.

Το Facebook αγόρασε το Instagram το 2012 και το WhatsApp το 2014. Αλλά ακόμη και σήμερα, πολλοί χρήστες αυτών των εφαρμογών δεν συνειδητοποιούν ότι αποτελούν μέρος της αυτοκρατορίας του Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Στο Facebook υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από χρήστες που συνηθίζουν εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους γράφοντας σχόλια του τύπου: "Μισώ τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ και το Facebook. Πάω στο Instagram" .

Instagram και WhatsApp μέχρι πρότινος λειτουργούσαν ανεξάρτητα από το Facebook. Είχαν δικούς τους διευθύνοντες συμβούλους, δικές τους εφαρμογές και ιστοσελίδες, τα δικά τους κτίρια γραφείων και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ADVERTISING

Την Παρασκευή ωστόσο, το Facebook επιβεβαίωσε ότι η ανεξάρτητη εποχή των δύο εφαρμογών έφτασε στο τέλος της. Οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν ότι η ιδιοκτησία των εφαρμογών από το Facebook θα καταστεί σαφέστερη. "Θέλουμε να είμαστε σαφέστεροι σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αποτελούν μέρος του Facebook", δήλωσε η εκπρόσωπος, Bertie Thomson. Η αλλαγή αναφέρθηκε νωρίτερα από το The Information. Για το λόγο αυτό, στις δύο αυτές εφαρμογές θα προστεθεί η λέξη 'Facebook". Πείτε γεια λοιπόν στο νέο Instagram Facebook και στο WhatsApp Facebook!

Το Facebook αποφάσισε να αλλάξει όνομα στο Instagram και το WhatsApp - Πώς θα λέγονται
INSTAGRAM

Οι νέοι τίτλοι θα εμφανιστούν στις δύο εφαρμογές στο App Store και στο Google Play. Στη συσκευή του κινητού τα ονόματα θα μείνουν όπως είναι (προς το παρόν). Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να δείτε την ένδειξη "From Facebook" στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης των Instagram και WhatsApp.

Πηγή: 

TheVerge

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζούκερμπεργκ, Facebook, Instagram, Apple
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έφτασε το τέλος του WhatsApp; - Γιατί τα βάζουν όλοι με τον Zuckerberg

SHARE:

24Media Network