Ζητάμε την κατάργηση των playlist στο ραδιόφωνο

default image


Fnac

Όσοι έχετε πετάξει ή χαρίσει τους δίσκους βινυλίου που είχατε στην κατοχή σας, μπορείτε τώρα να αναρωτηθείτε γιατί κάνατε κάτι τέτοιο. Όσοι πάλι δεν τους δώσατε και τους έχετε στο πατάρι, μπορείτε από τις 7 Μαΐου και για ένα μήνα να τους “αποσύρετε” στο Fnac, προς 4 ευρώ τον ένα (μοναδική προϋπόθεση να είστε μέλη του Club Fnac).

Ξιφασκία
Μια και θα πάτε από το Fnac, αύριο Παρασκευή 11/5 στις 19.00 πραγματοποιείται ένα καταπληκτικό event με live ξιφασκία. Θα γίνει σύντομη αναφορά στους κανονισμούς και επίδειξη βασικών κινήσεων, ενώ θα ακολουθήσουν αγώνες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ξιφασκίας. Το SPORT 24 είναι χορηγός επικοινωνίας.

96,9
Το νέο σποτάκι του πιο ροκ σταθμού της Αθήνας λέει πως έρχεται ο νέος Rock FM και μας ρωτά αν μπορούμε να περιμένουμε. Ασφαλώς και θα περιμένουμε, ελπίζοντας πάντα για το καλύτερο. Ελπίζουμε να καταργηθούν, για παράδειγμα, αυτές οι καταραμένες playlist που σκοτώνουν το ραδιόφωνο και δεν υπάρχει πια καμία πρωτοτυπία, κάνοντας τους περισσότερους των παραγωγών εκπομπών διακοσμητικά στοιχεία. Το νέο άλμπουμ των Kaiser Chiefs έχει 13 τραγούδια. Γιατί να ακούμε 10 φορές τη μέρα το ‘Ruby’;

EOL
Η ‘Εγκυκλοπαίδεια της Ζωής’ είναι ένα κολοσσιαίο έργο το οποίο συμπληρώνεται κομμάτι κομμάτι από επιστήμονες. Πρόκειται για την καταγραφή του 1,8 εκατ. ειδών ζωής στη Γη (υπάρχουν εκατ. άλλα που δεν γνωρίζουμε καν την ύπαρξη τους). Το πλάνο των επιστημόνων που είναι υπεύθυνοι για το έργο, είναι να προσθέτει όποιος θέλει τα κομμάτια του παζλ της ζωής, βάζοντας στο σάιτ βίντεο, εικόνες, ήχους, χάρτες, περιγραφές, πληροφορίες, για όποιο ζωντανό οργανισμό γνωρίζει. Η online εγκυκλοπαίδεια θα αγγίξει τα 300 εκατ. σελίδες και όπως υπολογίζεται θα ολοκληρωθεί σε 10 χρόνια. Δείτε εδώ ένα δείγμα.

Ελευθεροτυπία
Και επίσημα η αλλαγή σκυτάλης μετά την αποχώρηση του Σεραφείμ Φυντανίδη από την Ελευθεροτυπία. Στο ρόλο του διευθυντή πλέον, ο Βαγγέλης Παναγόπουλος (πρώην διευθυντής σύνταξης).

ΕΣΡ
100 χιλ. ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε από το ΕΣΡ στον ALPHA και από 40 στους MEGA και ΑΝΤ1, για μετάδοση ειδήσεων σχετικών με τον Σ. Τσιτουρίδη, χωρίς προηγουμένως να έχει εξακριβωθεί η εγκυρότητα αυτών.

Ταινίες
Ιδού τα top-10 των ταινιών που έχουν δει τις περισσότερες φορές στη ζωή τους οι Βρετανοί, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας Daily Mail:
Top 10 γυναικών

1 Dirty Dancing
2 Star Wars trilogy
3 Grease
4 The Sound of Music
5 Pretty Woman
6 The Lord of the Rings trilogy
7 It’s A Wonderful Life
8 The Terminator
9 The Matrix
10 Jaws
Top 10 αντρών

1 Star Wars trilogy
2 Aliens
3 The Terminator
4 Bladerunner
5 The Godfather
6 Alien
7 Jaws
8 Die Hard
9 Terminator 2: Judgment Day
10 The Lord of the Rings trilogy

ALPHA
Τέλος ο Θανάσης Αθανασιάδης (διευθυντής ειδήσεων) από τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, αφού έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες

Inland Empire – 3ωρη σινεφίλ του Ντέιβιντ Λιντς, με τους Λόρα Ντερν, Τζέρεμι Άϊρονς, Tζούλια Ορμόντ.
Lonely Hearts – Θρίλερ βασισμένο σε πραγματική ιστορία με τους Σάλμα Χάγιεκ, Τζον Τραβόλτα.
Les Anges Exterminateurs (Άγγελοι Εξολοθρευτές) – Ερωτικό δράμα από τη Γαλλία.
Alter Ego – Ο Ρουβάς γίνεται ηθοποιός και κάνει τον ροκά…

Φεστιβάλ

Το μουσικό φεστιβάλ ‘ Eject 2007‘ θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου. Τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, είναι: Madness, Beastie Boys, Underworld.

Tattoo
Από αύριο Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, πραγματοποιείται το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Δερματοστιξίας, στην Τεχνόπολι στο Γκάζι. Περισσότερα εδώ.

Φωτό της ημέρας

Μπορεί η βασίλισσα της Μ. Βρετανίας να μην είναι πια κοπελίτσα, αλλά ο Μπους το παράκανε. Σε ομιλία του στο πλαίσιο της επίσκεψης της Queen Elizabeth στις ΗΠΑ, ανέφερε ‘… το 1776 που ήταν πάλι εδώ…‘.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα