Βροχή οι σφαίρες

Βροχή οι σφαίρες

Βγήκαν τα όπλα στο Τυμπάκι στην Κρήτη, με μία γυναίκα τραυματισμένη. Δύο θερμόαιμοι, αφού πρώτα καυγάδισαν, στη συνέχεια τράβηξαν τα όπλα. Αρχικά πυροβόλησε μόνο ο ένας, για εκφοβισμό, αλλά μετά ο δεύτερος καβγατζής πήγε σπίτι του αντιπάλου του όπου τα σκάγια τραυμάτισαν μια γυναίκα.

Αιματηρή κατάληξη είχε η συνέχεια συμπλοκής, τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, ανάμεσα σε έναν 25χρονο και έναν 27χρονο από τον Κόκκινο Πύργο, στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού, στην Κρήτη.

Αρχικά οι δύο θερμόαιμοι ήρθαν στα χέρια, πιθανότατα για προσωπικές τους διαφορές. Τότε όμως ο 25χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε, όχι κατά του αντιπάλου του, αλλά για εκφοβισμό στο έδαφος, κοντά στα πόδια του 27χρονου.

Στη συνέχεια του επιτέθηκε με τα χέρια και του προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Κι ενώ ο καβγάς φάνηκε να λήγει εκεί, ήρθε η συνέχεια.

Ο 25χρονος πήγε στο σπίτι του 27χρονου, στους Αγίους Δέκα, κουβαλώντας μάλιστα τα δικά του όπλα.

Ο καβγάς ξανάρχισε και τότε ο 27χρονος είδε δύο όπλα στο κάθισμα του συνοδηγού μέσα στο αυτοκίνητο του 25χρονου και άρπαξε το ένα απ' αυτά.

Ως απάντηση, ο 25χρονος βγήκε από το όχημα κι άρχισε να πυροβολεί με το άλλο όπλο.

Τα πυρά όμως τραυμάτισαν μία γυναίκα που είχε την ατυχία να βρίσκεται εκείνη την ώρα στο σημείο.

Ο 25χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί, κρύβοντας κοντά στο πάρκινγκ των Αρχαιοτήτων Γόρτυνας ένα κουτί με 16 πλήρη φυσίγγια και μια θήκη περίστροφου, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Το πιστόλι που απέσπασε ο 27χρονος παραδόθηκε από τον ίδιο και κατασχέθηκε.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στις Μοίρες από αστυνομικούς του Α.Τ. Μοιρών και του ΤΑΕ Μεσσαράς για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: Cretalive.gr

SHARE:

24Media Network