ΝΕΚΡΟΣ Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ

O ιδρυτής της αλ Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν "καθοδηγεί" τους τζιχαντιστές 10 χρόνια μετά τον θάνατό του

Ο ιδρυτής της αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν παραμένει παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς τζιχαντιστές σε όλο τον κόσμο. Και αυτό το πέτυχε επειδή συνειδητοποίησε τη χρησιμότητα της προπαγάνδας.

This framegrab from an undated video released by the US Department of Defense on May 7, 2011, reportedly show Al-Qaeda leader Osama bin Laden watching television at his compound in Abbottabad, Pakistan. According to the Defense Department, the video was seized from the compound during a May 1 operation by US special forces in which bin Laden was killed.    = RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / US Department of Defense" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS  = (Photo credit should read -/AFP/Getty Images)   Original Filename: Was3911825.jpg

Πορνό στο κρησφύγετο του Λάντεν

Πορνογραφικό υλικό ισχυρίζονται ότι βρήκαν οι Αμερικανοί στην έπαυλη, όπου εκτελέστηκε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν. Δεν έχει διευκρινιστεί αν το έβλεπε ο ίδιος ο αρχηγός της Αλ Κάιντα ή αν ήξερε ότι υπάρχει

Πώς ο Μπιν Λάντεν έστελνε emails

Πώς ο Μπιν Λάντεν έστελνε emails

Χωρίς να γίνεται αντιληπτός από τα υπερσύγχρονα μηχανήματα των Η.Π.Α αντάλλαζε ηλεκτρονικά μηνύματα με τους συνεργάτες του ο Μπιν Λάντεν. Ποίος ήταν ο τρόπος που κατάφερνε κάτι τέτοιο. Τι έχει το FBI τώρα στα χέρια του (Vid)

Το ημερολόγιο του Μπιν Λάντεν

Το ημερολόγιο του Μπιν Λάντεν

Η CIA εξετάζει ένα "ημερολόγιο" που βρέθηκε στο κρησφύγετο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, το οποίο περιέχει χειρόγραφες σημειώσεις του ηγέτη της Αλ Κάιντα με ιδέες για μελλοντικές επιχειρήσεις (Vids)

Να ζει ο Λάντεν ή να μη ζει;

Να ζει ο Λάντεν ή να μη ζει;

Λίγο οι πλαστές φωτογραφίες με την σορό του, λίγο η επιτάχυνση των διαδικασιών για την "κηδεία" του και οι θεωρίες συνωμοσίας για τον νεκρό αρχηγό της Αλ Κάιντα οργιάζουν. Διαβάστε τα κυριότερα σενάρια για την τύχη του και στείλτε μας τη δική σας άποψη (Pic+Vids)

Ο Λάντεν έδινε οδηγίες στην Αλ Κάιντα μέχρι την τελευταία στιγμή

Ο Λάντεν έδινε οδηγίες στην Αλ Κάιντα μέχρι την τελευταία στιγμή

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν μέχρι το τελευταίο λεπτό της ζωής του καθοδηγούσε από το κρησφύγετό του στο Πακιστάν την Αλ Κάιντα όπως ισχυρίζονται Αμερικανοί αξιωματούχοι. Νέα στοιχεία από τα πέντε βίντεο. Δείτε τι δείχνουν (Vids)

Τα τελευταία λόγια του Λάντεν

Τα τελευταία λόγια του Λάντεν

"Συγγνώμη που σας παραμέλησα" τονίζει μεταξύ άλλων σε μακροσκελή επιστολή ο Μπιν Λάντεν στην οικογένειά του. Το μήνυμα που άφησε για τις συζύγους του και η απαγόρευση στα παιδιά του να εμπλακούν με την Αλ Κάιντα (Vid)

Ο αγγελιοφόρος που τον πρόδωσε

Ο αγγελιοφόρος που τον πρόδωσε

Ένα αθώο τηλεφώνημα οδήγησε στο κρησφύγετο του Μπιν Λάντεν, σύμφωνα με την Washington Post. Ο Πακιστανός πρώην πρόεδρος Μουσάραφ διαψεύδει ότι ο στρατός της χώρας του προστάτευε τον ηγέτη της αλ Κάιντα (Vid)

Democratic presidential candidate Sen. Barack Obama, D-Ill. visits the World Trade Center site in New York, Thursday, Sept. 11, 2008, to honor those who lost their lives seven years ago in the attacks on the U.S.  (AP Photo/Chris Carlson)   Original Filename: Obama_2008_NYCC114.jpg

Ο Ομπάμα στο Ground Zero

Στο σημείο μηδέν θα βρεθεί με συγγενείς θυμάτων ο Ομπάμα και θα καταθέσει στεφάνι. Στο Πεντάγωνο ο Μπάιντεν. Μετά το θάνατο Λάντεν προέχει το πνεύμα ενότητας (Vid)

Θρίλερ με τη φωτογραφία του νεκρού Μπιν Λάντεν

Θρίλερ με τη φωτογραφία του νεκρού Μπιν Λάντεν

Διαφωνία έχει ξεσπάσει σχετικά με την ενδεχόμενη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του νεκρού Άραβα τρομοκράτη. Αντιστάθηκε αλλά δεν οπλοφορούσε ο Οσάμα μπιν Λάντεν τη στιγμή που οι άνδρες των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων εισέβαλαν στην κατοικία του και τον σκότωσαν, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου (Pics+Vids)

Διστάζουν οι ΗΠΑ, φουντώνει η αμφισβήτηση

Διστάζουν οι ΗΠΑ, φουντώνει η αμφισβήτηση

"Φρικιαστική" χαρακτήρισε τη φωτογραφία του νεκρού Μπιν Λάντεν εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου. Αναποφάσιστη η κυβέρνηση των ΗΠΑ ως προς τη δημοσίευση. Κυκλοφόρησε νέα φωτογραφία από ανώνυμο. Δείτε τη. Νέες λεπτομέρειες για την εκτέλεσή του (Vids)

Ο Μπιν Λάντεν πέθανε, η τρομοκρατία όχι

Ο Μπιν Λάντεν πέθανε, η τρομοκρατία όχι

Μπορεί ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας Πίτερ Μπέργκεν να δηλώνει πως ο θάνατος του Λάντεν σηματοδοτεί το τέλος του πολέμου κατά της τρομοκρατίας ωστόσο η αμερικανική κυβέρνηση εμφανίζεται λιγότερο σίγουρη (Vid)