ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το κόμμα 'Οικολόγοι Πράσινοι', το ελληνικό πολιτικό κόμμα που υποστηρίζει τις αρχές της πολιτικής οικολογίας.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Τσιρώνης

Γιάννης Τσιρώνης: Σε ομηρία τα ζώα συντροφιάς και οι πολίτες

Ο πρώην υπουργός και μέλος των Οικολόγων - Πράσινων, Γιάννης Τσιρώνης, γράφει στο NEWS 24/7 για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας με τα ζώα συντροφιάς και τους αληθινούς όμηρους αυτής.

Ηλίας Παπαθεοδώρου: Πράσινη νίκη στη Στουτγάρδη, τα οφέλη για τη χώρα μας

Ηλίας Παπαθεοδώρου: Πράσινη νίκη στη Στουτγάρδη, τα οφέλη για τη χώρα μας

O Ηλίας Παπαθεοδώρου, συν-εκπρόσωπος των Οικολόγων Πρασίνων στο Ευρωπαικό Πράσινο Κόμμα γράφει στο News 24/7 για την εδραίωση των Πρασίνων στην Γερμανική πολιτική σκηνή και τα οφέλη για την Ελλάδα.

Θύμα βιασμού (φωτό αρχείου)

Η κακοποίηση στο χώρο του πολιτισμού και αθλητισμού

Ο οικονομολόγος και μέλος του τομέα Πολιτισμού και Αθλητισμού των Οικολόγων Πράσινων, Αλέξανδρος Παγουλάτος γράφει για τις πρόσφατες αποκαλύψεις κακοποίησης στον χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Οικολόγοι Πράσινοι για κυνήγι: Σταδιακή μείωση μέχρι την πλήρη απαγόρευση

Σταδιακή μείωση του κυνηγιού μέχρι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες στην κοινωνία για την πλήρη απαγόρευσή του προτείνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι σε ανακοίνωσή τους.

Οικολόγοι Πράσινοι: Μεγάλη συμμετοχή στο 16ο Συνέδριο

Οικολόγοι Πράσινοι: Μεγάλη συμμετοχή στο 16ο Συνέδριο

Για πρωτοφανή συμμετοχή στο 16ο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά κάνουν λόγο οι Οικολόγοι Πράσινοι. Εγκρίθηκαν αλλαγές στο κατασταστικό, εξελέγησαν τα μέλη του Πανελλαδικού Συμβουλίου.

Οικολόγοι Πράσινοι

Οικολόγοι Πράσινοι: Το Πολυτεχνείο ζει; Η Δημοκρατία απειλείται

"Η πλήρης απαγόρευση συμμετοχής σε εκδήλωση του Πολυτεχνείου, αντί του καθορισμού ειδικών κανόνων συμμετοχής είναι απόρροια της λογικής, του «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» σημειώνουν μεταξύ άλλων οι Οικολόγοι Πράσινοι

Το Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο

Οικολόγοι Πράσινοι: Τηλεδιάσκεψη με το Κίνημα Οικολόγων της Κύπρου για την ένταση στην Ανατ. Μεσόγειο

Σε κοινή ανακοίνωση προχώρησε το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ της Ελλάδας και του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών της Κύπρου μετά την επίσημη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησαν με αφορμή τις εξελίξεις στη Μεσόγειο και την επιθετικότητα της τουρκικής Κυβέρνησης.

Συγκέντρωση για το Περιβάλλον, Αθήνα 2020

Καταστροφή του Περιβάλλοντος: "Οι πολλοί θα υποστούν τις αρνητικές επιπτώσεις"

Ποια είναι τα κύρια περιβαλλοντικά προβλήματα στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή; Τι θα πει Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία; Γιατί η εγκατάσταση αιολικών πάρκων έχει προκαλέσει κύματα αντιδράσεων; Η Κατερίνα Ανδρικοπούλου μάς απαντά.

Αιολικό πάρκο - φωτογραφία αρχείου

Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Τα αιολικά πάρκα χωρίς πλαίσιο προστασίας είναι εις βάρος του περιβάλλοντος

Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ δηλώνουν "υπέρ της ανάπτυξης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, γιατί είναι κομβικής σημασίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής"

Γιάννης Τσιρώνης, βουλευτής Β' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ ως μέλος των Οικολόγων Πρασίνων

Τρεις βουλευτές ζητούν οι Οικολόγοι-Πράσινοι προκειμένου να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί το αίτημά τους, καθώς η Κουμουνδούρου αντιπροτείνει έναν, πιθανόν στο Επικρατείας, αφού και να ήθελε δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά