ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το κόμμα 'Οικολόγοι Πράσινοι', το ελληνικό πολιτικό κόμμα που υποστηρίζει τις αρχές της πολιτικής οικολογίας.

Σωσίβια προσφύγων σε παραλία της Λέσβου

Μιχάλης Μπάκας: Όποια κοινωνία δεν φοβάται το τέρας, το αγκαλιάζει

Ο Μιχάλης Μπάκας συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα γράφει για τον Μάνο Χατζηδάκι, το πρόσωπο του τέρατος και τον φόβο μήπως το συνηθίσουμε.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

Ηλίας Παπαθεοδώρου: Θα θέλατε ένα εισιτήριο 9 ευρώ για απεριόριστες διαδρομές σε όλα τα ΜΜΜ;

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου γράφει στο NEWS 24/7 για τους Γερμανούς που με εννέα ευρώ το μήνα θα μπορούν να κάνουν απεριόριστες διαδρομές στα τοπικά ΜΜΜ και πώς η Ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να εφαρμόσει ένα παρόμοιο πρόγραμμα.

Μιχάλης Μπάκας: Αλληλεγγύη για όλ@, χωρίς αστερίσκους

Μιχάλης Μπάκας: Αλληλεγγύη για όλ@, χωρίς αστερίσκους

Ο Μιχάλης Μπάκας συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα γράφει για την απίστευτη περιπέτεια του Νορβηγού φωτογράφου, Knut Bry και την ποινικοποίηση της αλληλεγγύης.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

Και ποιος θα κρατάει το φανάρι στην Γερμανία;

Ο Οργανωτικός Γραμματέας των Οικολόγων Πράσινων, Ηλίας Παπαθεοδώρου προσεγγίζει τα πρώτα ζητήματα που ανακύπτουν μετά την ανακοίνωση επίτευξης συμφωνίας για νέα κυβέρνηση στη Γερμανία από τα κόμμα που συνθέτουν το συνασπισμό φανάρι.

Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Οικολόγοι Πράσινοι για άστεγους: "Η σιωπή της Κυβέρνησης επιβεβαιώνει τις προθέσεις της"

Επιχείρηση "σκούπα" κατά αστέγων καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους οι Οικολόγοι Πράσινοι, αναφέροντας πως "οι άστεγοι αντιμετωπίζονται σαν σκουπίδια που πρέπει να απομακρυνθούν".

Σκαμάγκος στο NEWS 24/7: "Οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι ένα κόμμα χτισμένο στα ανθρώπινα δικαιώματα"

Σκαμάγκος στο NEWS 24/7: "Οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι ένα κόμμα χτισμένο στα ανθρώπινα δικαιώματα"

Η Κλιματική Αλλαγή, η θέση της στις προτεραιότητες Ελλάδας και Ευρώπης, η άνοδος της Αναλένα Μπέρμποκ και η πολιτική πλεύση των Οικολόγων Πράσινων. Ο Θεόδωρος Σκαμάγκος, επιχειρηματίας των Logistics και μέλος της ΠΓ των Οικολόγων Πράσινων μιλά στο NEWS 24/7.

Σε Βρυξέλλες και Βερολίνο απο σήμερα έως το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας

Σε Βρυξέλλες και Βερολίνο απο σήμερα έως το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας

Σημαντικές συναντήσεις στην καρδιά της Ευρώπη με εκπροσώπους της ευρωπαϊής σοσιαλδημοκρατίας, της αριστεράς αλλά και των Πρασίνων. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μετάσχει στις διαδικασίες των ευρωπαίων σοσιαλιστών.

Στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και πάλι ο Αλέξης Τσίπρας

Στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και πάλι ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετέχει ώς παρατηρητής στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Ο συντονισμός Αριστεράς, Σοσιαλδημοκρατίας και Πρασίνων ο στρατηγικός στόχος της ευρωπαϊκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνάντηση εργασίας Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και Οικολόγων Πράσινων

Συνάντηση εργασίας Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και Οικολόγων Πράσινων

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η αλληλοενημέρωση και ο κοινός σχεδιασμός των επόμενων βημάτων τόσο για τις δράσεις που προγραμματίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι για το επόμενο διάστημα και έως τις ερχόμενες εκλογές στις οποίες θα κατέβουν αυτόνομοι, όσο και για την ενοποίηση του οικολογικού χώρου στην Ελλάδα.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Τσιρώνης

Γιάννης Τσιρώνης: Σε ομηρία τα ζώα συντροφιάς και οι πολίτες

Ο πρώην υπουργός και μέλος των Οικολόγων - Πράσινων, Γιάννης Τσιρώνης, γράφει στο NEWS 24/7 για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας με τα ζώα συντροφιάς και τους αληθινούς όμηρους αυτής.

Ηλίας Παπαθεοδώρου: Πράσινη νίκη στη Στουτγάρδη, τα οφέλη για τη χώρα μας

Ηλίας Παπαθεοδώρου: Πράσινη νίκη στη Στουτγάρδη, τα οφέλη για τη χώρα μας

O Ηλίας Παπαθεοδώρου, συν-εκπρόσωπος των Οικολόγων Πρασίνων στο Ευρωπαικό Πράσινο Κόμμα γράφει στο News 24/7 για την εδραίωση των Πρασίνων στην Γερμανική πολιτική σκηνή και τα οφέλη για την Ελλάδα.

Θύμα βιασμού (φωτό αρχείου)

Η κακοποίηση στο χώρο του πολιτισμού και αθλητισμού

Ο οικονομολόγος και μέλος του τομέα Πολιτισμού και Αθλητισμού των Οικολόγων Πράσινων, Αλέξανδρος Παγουλάτος γράφει για τις πρόσφατες αποκαλύψεις κακοποίησης στον χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Οικολόγοι Πράσινοι για κυνήγι: Σταδιακή μείωση μέχρι την πλήρη απαγόρευση

Σταδιακή μείωση του κυνηγιού μέχρι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες στην κοινωνία για την πλήρη απαγόρευσή του προτείνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι σε ανακοίνωσή τους.

Οικολόγοι Πράσινοι: Μεγάλη συμμετοχή στο 16ο Συνέδριο

Οικολόγοι Πράσινοι: Μεγάλη συμμετοχή στο 16ο Συνέδριο

Για πρωτοφανή συμμετοχή στο 16ο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά κάνουν λόγο οι Οικολόγοι Πράσινοι. Εγκρίθηκαν αλλαγές στο κατασταστικό, εξελέγησαν τα μέλη του Πανελλαδικού Συμβουλίου.

Οικολόγοι Πράσινοι

Οικολόγοι Πράσινοι: Το Πολυτεχνείο ζει; Η Δημοκρατία απειλείται

"Η πλήρης απαγόρευση συμμετοχής σε εκδήλωση του Πολυτεχνείου, αντί του καθορισμού ειδικών κανόνων συμμετοχής είναι απόρροια της λογικής, του «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» σημειώνουν μεταξύ άλλων οι Οικολόγοι Πράσινοι

Το Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο

Οικολόγοι Πράσινοι: Τηλεδιάσκεψη με το Κίνημα Οικολόγων της Κύπρου για την ένταση στην Ανατ. Μεσόγειο

Σε κοινή ανακοίνωση προχώρησε το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ της Ελλάδας και του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών της Κύπρου μετά την επίσημη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησαν με αφορμή τις εξελίξεις στη Μεσόγειο και την επιθετικότητα της τουρκικής Κυβέρνησης.

Συγκέντρωση για το Περιβάλλον, Αθήνα 2020

Καταστροφή του Περιβάλλοντος: "Οι πολλοί θα υποστούν τις αρνητικές επιπτώσεις"

Ποια είναι τα κύρια περιβαλλοντικά προβλήματα στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή; Τι θα πει Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία; Γιατί η εγκατάσταση αιολικών πάρκων έχει προκαλέσει κύματα αντιδράσεων; Η Κατερίνα Ανδρικοπούλου μάς απαντά.

Αιολικό πάρκο - φωτογραφία αρχείου

Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Τα αιολικά πάρκα χωρίς πλαίσιο προστασίας είναι εις βάρος του περιβάλλοντος

Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ δηλώνουν "υπέρ της ανάπτυξης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, γιατί είναι κομβικής σημασίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής"

Γιάννης Τσιρώνης, βουλευτής Β' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ ως μέλος των Οικολόγων Πρασίνων

Τρεις βουλευτές ζητούν οι Οικολόγοι-Πράσινοι προκειμένου να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί το αίτημά τους, καθώς η Κουμουνδούρου αντιπροτείνει έναν, πιθανόν στο Επικρατείας, αφού και να ήθελε δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά