Αλλαγή στη διοικητική ομάδα της Τράπεζα Πειραιώς

Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς
Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς EUROKINISSI

Από την Τράπεζα αποχωρεί η γενική διευθύντρια του Τομέα Corporate & Investment Banking, Φωτεινή Ιωάννου, ενώ καθήκοντα ως Ανώτερη Γενική Διευθύντρια Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής αναλαμβάνει η Ελένη Βρεττού.

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε ότι η γενική διευθύντρια του Τομέα Corporate & Investment Banking του Ομίλου, Φωτεινή Ιωάννου, αποχωρεί από τον οργανισμό στο τέλος Απριλίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η κ. Ιωάννου, από τον Αύγουστο του 2017 που προσελήφθη στην Τράπεζα, στήριξε με επιτυχία τη στρατηγική του Ομίλου όσον αφορά τη χρηματοδότηση μεγάλων επενδυτικών προγραμμάτων και έργων, με έμφαση στον τομέα των υποδομών και της ενέργειας, εταιρειών με εξαγωγικό προσανατολισμό και νέων, καινοτόμων επιχειρήσεων σε όλο το φάσμα της ελληνικής οικονομίας.

ADVERTISING

Η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ευχαριστεί θερμά την κ. Ιωάννου για τη σημαντική προσφορά της από τη θέση ευθύνης την οποία κατείχε και της εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Επίσης, η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε ότι καλωσορίζει, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, στον Όμιλο την κ. Ελένη Βρεττού, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα ως Ανώτερη Γενική Διευθύντρια Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής, από την 1η Απριλίου 2019.

Από το 2012 έως σήμερα η κ. Βρεττού κατείχε τη θέση της Ανώτερης Γενικής Διευθύντριας Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής για την Ελλάδα και την Κύπρο στον τραπεζικό όμιλο της HSBC. Διετέλεσε περιφερειακή διευθύντρια της HSBC στον τομέα ανάπτυξης σχέσεων με πολυεθνικούς πελάτες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Μεσόγειο και Αφρική, με έδρα το Λονδίνο. Έχει, επίσης, εργαστεί στον τομέα του Risk, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος σε τράπεζες και πολυεθνικούς οργανισμούς στη Νέα Υόρκη. Είναι κάτοχος Bachelor of Science in Economics από το Wharton School του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια στις ΗΠΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τράπεζες
SHARE:

24Media Network